‘Prijs en specs Samsung Galaxy A5 uitgelekt’

Gijs Ettes
28 oktober 2014, 12:25
1 min leestijd
‘Prijs en specs Samsung Galaxy A5 uitgelekt’
Galaxy A5 specs

Een retailer uit Kazachstan heeft de mogelijke Samsung Galaxy A5 specs en prijs gepubliceerd. Het aankomende toestel in de premium A-lijn van Samsung krijgt naar verluidt een 5 inch amoled-scherm met een hd-resolutie (1280 bij 720 pixels), een metalen frame, een Snapdragon 400-chip (met een 1,2GHz-dualcore-processor) en ondersteuning voor nfc, 4G en micro-sd. Ook is er ruimte voor twee simkaarten en een 13 megapixel-camera aan de achterzijde te vinden.

Qua afmetingen en gewicht heeft de Galaxy A5 wat weg van de Galaxy Alpha. Zo meet hij waarschijnlijk 139,3 bij 69,7 bij 7 millimeter en zou het gewicht 123 gram bedragen. De prijs van de Galaxy A5 komt omgerekend neer op 435 euro, waarmee hij goedkoper zou kunnen zijn dan de Alpha.

Lees verder na de advertentie.

Meer Galaxy A5 specs

Galaxy Alpha kopen

De gelekte Galaxy A5 specs komen overeen met eerdere berichten over het toestel. Toen werd duidelijk dat deze voorzien zou worden van een 1,2GHz-dualcore-processor, 16GB aan opslagruimte en een 2330 mAh-accu. Daarnaast beschikt de A5 waarschijnlijk over 2GB aan werkgeheugen. De releasedatum van het nieuwe Samsung-toestel is op het moment van schrijven niet bekend.

Zijn duurdere broertje, de Galaxy Alpha, is wel al verkrijgbaar in Nederland. Het dunne en lichte midrange toestel heeft een metalen frame en een 4,7 inch-scherm (720p). Verder is de smartphone voorzien van een octacore-processor (1,8GHz quadcore-processor en 1,3GHz quadcore-processor), 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. De beste aanbiedingen voor de Galaxy Alpha vind je hieronder.

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Alpha prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu