Uitrol Galaxy Note 3 Android 4.4 update gestart (en zo download je hem)

Gijs Ettes
13 januari 2014, 8:44
1 min leestijd
Uitrol Galaxy Note 3 Android 4.4 update gestart (en zo download je hem)
Galaxy Note 3 Android 4.4

Een paar dagen geleden lekte de testversie van de Galaxy S4 Android 4.4 update uit, en nu is het de beurt aan het andere toptoestel van Samsung, de Note 3. De uitrol van de Galaxy Note 3 Android 4.4 update is vandaag officieel gestart, maar wie daar niet op wilt wachten, kan nu al (op eigen risico) aan de slag met de testversie van Android 4.4 (KitKat).

De uitgelekte Galaxy Note 3 Android 4.4 rom is overigens wel een van de laatste testversies voor het toestel, wat betekent dat het aantal bugs en oneffenheden waarschijnlijk beperkt is. De update voert kleine aanpassingen in de interface door, zoals witte iconen in de statusbalk, en verbetert de prestaties van de Note 3. Dit is vooral terug te zien in benchmarktests, waar de resultaten van het toestel nu nog meer indruk wekken. Daarnaast is er een snelkoppeling naar de camera toegevoegd op het vergrendelingsscherm en worden er op datzelfde scherm albumhoezen getoond als je muziek luistert.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 3 Android 4.4 rom installeren

De downloadlink en de instructies om je Note 3 van Android 4.4 te voorzien vind je via deze link. Aanbevolen wordt om een volledige back-up te maken, alvorens je begint met het flashen van de rom. Net als bij andere testversies geldt dat het installeren en flashen van deze rom op eigen risico is.

Neem je liever het zekere voor het onzekere, wacht dan op de officiële over-the-air update van Samsung. Deze wordt vandaag uitgerold en zal op korte termijn internationaal beschikbaar zijn.

Galaxy Note 3 specificaties

De Samsung Galaxy Note 3 is de opvolger van de Galaxy Note 2.  De phablet is voorzien van een 5,7 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie. De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16/32GB aan opslagruimte.

Lees meer over de Galaxy Note 3

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu