Galaxy Note 3 Neo persfoto’s tonen toestel in volle glorie

Redactie
23 januari 2014, 7:45
1 min leestijd
Galaxy Note 3 Neo persfoto’s tonen toestel in volle glorie
Galaxy Note 3 Neo persfoto

Enkele persfoto’s van de Galaxy Note 3 Neo zijn uitgelekt en laten het toestel in volle glorie zien. De Galaxy Note persfoto’s zijn afkomstig van SamMobile, die opmerkten dat de smartphone al bij een Belgische retailer te pre-orderen waren. De verwachting is dat de Galaxy Note 3 Neo tijdens de Mobile World Congress (24-27 februari) wordt gelanceerd, met een officiële release in maart.

De Galaxy Note 3 Neo wordt het goedkopere broertje van de Galaxy Note 3, de zeer succesvolle phablet van Samsung. De prijs voor een pre-order van de Galaxy Note 3 Neo was 599 euro. Dat is nog steeds een flink bedrag, maar nog wel enkele honderden euro’s lager dan die van de originele Samsung-phablet.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 3 Neo: specs

Galaxy Note 3 Neo

De Galaxy Note 3 Neo krijgt een 5,55 inch super-amoled-scherm met een 720p-resolutie, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte met een micro-sd-kaart-slot en 8 megapixel-camera. Ook is er eruimte voor een 3100 mAh-accu, Samsungs stylus S-Pen en wordt de phablet vanuit de doos geleverd met Android 4.3 Jelly Bean.

In de Galaxy Note 3 Neo persfoto aan de rechterzijde is te zien dat de phablet eveneens een nep-leren achterkant krijgt. Hier beschikt de Galaxy Note 3 ook over.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3 Neo
Samsung Galaxy Note 3 Neo

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu