De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Tip: gratis Samsung-tablet bij een Galaxy S4 Mini abonnement

Redactie
23 mei 2014, 19:02
1 min leestijd
Tip: gratis Samsung-tablet bij een Galaxy S4 Mini abonnement
galaxy s4 mini abonnement

GSMTopdeal heeft een leuke aanbieding voor wie op zoek is naar een nieuwe smartphone én een tablet. De webshop geeft bij elk Galaxy S4 Mini abonnement namelijk een gratis tablet weg. Als je nu bestelt, krijg je twee jaar korting op je abonnement (T-Mobile), een gratis telefoon én een gratis Galaxy Tab 3 Lite. Deze  compacte Samsung-tablet werd afgelopen januari uitgebracht en kost normaal gesproken 159 euro.

Het abonnement biedt verder 4G, 750MB aan data en 200 minuten of sms’jes; genoeg  dus voor de gemiddelde gebruiker. Meer informatie over de aanbieding vind je op deze pagina.

Lees Meer over de Galaxy S4 Mini en Galaxy Tab 3 Lite

De Galaxy S4 Mini is één van de populairste smartphones die Samsung momenteel voert. De kleine en lichte telefoon is voorzien van een vlotte 1,7GHz-dualcore-processor, 1,5GB aan werkgeheugen en 8GB aan uitbreidbare opslagruimte. De voorzijde van het toestel wordt gedomineerd door een 4,3 inch super-amoled-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Verder is er 4G-ondersteuning aan boord en een 1900 mAh-accu die goed is voor anderhalve dag gebruik.

galaxy s4 mini abonnement 2

De Galaxy Tab 3 Lite die je gratis bij het abonnement krijgt, beschikt over een 7 inch-scherm (1024 bij 600 pixels), een 1,2GHz-dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB opslagruimte (uitbreidbaar). De adviesprijs van het Android-toestel bedraagt 159 euro.

Meer weten? Check alle informatie over deze tijdelijke aanbieding!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy S4 Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu