Drie nieuwe Gear S3-wijzerplaten van Samsung zijn voor actievelingen

Erwin Vogelaar
14 april 2017, 19:11
2 min leestijd
Drie nieuwe Gear S3-wijzerplaten van Samsung zijn voor actievelingen

Samsung heeft drie nieuwe Gear S3-wijzerplaten geïntroduceerd die een hoop informatie op het kleine schermpje zetten. Voornamelijk bedoeld voor actievelingen.

Lees verder na de advertentie.

Gear S3-wijzerplaten

Gebruik je straks de Gear S3 ook op je nieuwe Galaxy S8? Dan is het wel zo leuk om een nieuwe wijzerplaat te installeren. Zo voelt de smartwatch ook een beetje nieuw. Samsung heeft drie nieuwe opties geïntroduceerd, speciaal voor de actieve mens. Er is een wijzerplaat voor als je veel buiten bent, eentje voor als je veel reist en eentje voor bij het sporten. Wat opvalt aan alledrie deze wijzerplaten is hoeveel informatie er op het scherm wordt gezet. Misschien wel teveel om overzichtelijk te blijven. Qua design bootst Samsung duidelijk analoge horloges na met extra digitale elementen.

De Outdoor-wijzerplaat geeft je een accuinducator, barometer, hoogtemeter, het weer en een indicator voor wanneer de zon op- en ondergaat. Deze watchface heeft ook een eigen nachtmodus.

gear s3-wijzerplaten

De Travel-wijzerplaat is voor zakenmensen en toeristen. De wijzerplaat laat je de tijd en temperatuur op je huidige locatie en je thuislocatie in de gaten houden. Ook kun direct de wisselkoers op het scherm zien en met een druk op de knop onderin het scherm een kaart tevoorschijn halen.

gear s3-wijzerplaten

De Sport-wijzerplaat heeft een snelheidsmeter, stopwatch, hartslagmeter, hoogtemeter en geeft zelfs aan hoeveel calorieën je hebt verbrandt. Onderin het scherm is ook in de Sport-wijzerplaat een kaart te vinden. Ga je over je ingestelde hartslag heen, dan zal het scherm je met rood licht waarschuwen.

gear s3-wijzerplaten

Voor al deze wijzerplaten geldt dat als je een enkele keer op een functie tikt, je naar de bijhorende app gaat. Twee keer tikken zorgt ervoor dat je de instellingen kunt aanpassen. De drie wijzerplaten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en nu te downloaden in de Gear App Store. Lees ook onze review van de Gear S3.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear S3
Samsung Gear S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu