De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Fotogalerij: de nieuwe Google Chromecast met Google TV (HD)

Colin Baak
22 september 2022, 16:42
2 min leestijd
Fotogalerij: de nieuwe Google Chromecast met Google TV (HD)

Android Planet spotte vandaag als eerste dat de nieuwe Chromecast al te koop was in Nederland én vond de dongle ook nog eens in fysieke winkels. Vlak daarna maakte Google de nieuwe Chromecast wereldkundig. Check nu al onze foto’s.

Lees verder na de advertentie.

Google Chromecast met Google TV (HD) fotogalerij

We wisten dat het eraan zat te komen, de officiële onthulling van de nieuwe Google Chromecast met Google TV (HD), maar wanneer was de vraag. De dag begon zoals vele andere op de redactie van Android Planet, totdat we begin van de middag spotten dat het apparaatje al te koop was in Nederland. Verschillende (web)winkels hadden de streamingdongle op de website staan, waar die te koop was voor 39,99 euro.

Vlak daarna zijn we naar een plaatselijke winkel gegaan om te checken of de Chromecast daar al fysiek te verkrijgen was. En warempel… er lagen er tientallen, vlak naast de duurdere 4K-variant. Qua doosjes zijn er weinig verschillen te zien, behalve het exacte typenummer en natuurlijk de aanduiding van ‘HD’ of ‘4K’ op de verpakking. Hieronder vind je onze Google Chromecast met Google TV (HD) fotogalerij.

Google Chromecast HD met Google TV officieel

Nauwelijks twee uur later kondigde zoekgigant Google de dongle officieel aan. Een leuk feitje is de url van de Google-blog, waarin staat ‘nu-verkrijgbaar-dus-niet-pas-op-6-oktober’. Nagenoeg de hele wereld dacht namelijk dat we de nieuwe Chromecast op het Made by Google-evenement zouden zien, wat op 6 oktober plaatsvindt. Op die dag verwachten we namelijk ook veel andere apparaten zoals de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro, maar ook de Google Pixel Watch, nieuwe Nest Hub, wifi-router en misschien wel meer.

Google Chromecast met Google TV (HD) deals

Google Chromecast met Google TV (HD)

1 stuk

€ 39,99

1 dag

Bekijk bij Tink
Tink

Google Chromecast met Google TV (HD)

1 stuk

€ 39,99

2 dagen

Bekijk bij Bol.com
Bol.com

Google Chromecast met Google TV (HD)

1 stuk

€ 42,95

1 dag

Bekijk bij Mobiel.nl
Mobiel.nl
Vergelijk alle Google Chromecast met Google TV (HD) prijzen

Al met al een wat hectische middag, maar wel met een unieke twist door het scherpe oog van de Android Planet-redactie. Natuurlijk hebben we zo’n nieuwe Chromecast meegenomen en direct thuis geïnstalleerd. Houd ons daarom ook nauwlettend in de gaten, want de review verschijnt uiteraard binnenkort!

Chromecast met Google TV (HD) review: hoe bevalt de nieuwe Chromecast?

Lees meer over de Chromecast met Google TV (HD):

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast met Google TV (HD)
Google Chromecast met Google TV (HD)

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu