Google Pixel 7 Pro

Let op: de Google Pixel 7 Pro is nog niet officieel gepresenteerd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten.

De Google Pixel 7 Pro is een toekomstige high-end smartphone van de zoekgigant. Op deze pagina lees je alles wat we al over het toestel weten.

Lees verder na de advertentie.

Dit wordt de Google Pixel 7 Pro

De Google Pixel 7 Pro wordt de nieuwe high-end smartphone van de zoekgigant. Vermoedelijk verschijnt het toestel in de herfst van 2022. Het is de opvolger van de Google Pixel 6 Pro.

Er zijn al vermeende renders gelekt van de Pixel 7 Pro. Als die kloppen, lijkt de smartphone sterk op zijn voorganger. Zo komt het tweekleurige design terug, waarbij het deel boven de opvallende camerastrook een andere tint heeft. Verder heeft het scherm wederom afgeronde randen.

Google Pixel 7 Pro
Render van de Google Pixel 7 Pro

We gokken verder dat Google de smartphone opnieuw voorziet van een verder ontwikkelde Tensor-chip. Zodra er meer bekend is over de Pixel 7 Pro werken we deze pagina natuurlijk bij.

Android 13 en goed updatebeleid

De Google Pixel 7 en deze Pixel 7 Pro zijn de eerste toestellen met Android 13. Als het updatebeleid hetzelfde is als de voorganger dan krijgt het toestel drie Android-updates en vier jaar beveiligingspatches. Zo kun je in de toekomst dus sowieso aan de slag met Android 14, 15 en 16.

Review Google Pixel 6 Pro

Ondertussen kun je alvast onze review van de Google Pixel 6 Pro doornemen of lees alvast de conclusie hieronder. Natuurlijk hebben we ook een videoreview gemaakt over onze Pixel 6 Pro-ervaringen, check ‘m snel!

Al met al is de Pixel 6 Pro de beste smartphone die Google tot nu toe heeft gemaakt. Het is een uniek toestel qua software, mogelijkheden en ook in het straatbeeld zal je ‘m niet vaak zien. De hardware en software zijn perfect op elkaar afgestemd en dat blijkt gewoon weer een heerlijke match.

Natuurlijk zijn er ook de nodige minpunten, want helaas is ook deze smartphone zeker niet perfect. Heb jij de mogelijkheden en interesse om ‘m te kopen, dan zeggen wij zeker doen! Daarbij krijg je jarenlange ondersteuning en ook dat zorgt ervoor dat je de ‘irritante’ manier van aanschaffen al snel doet vergeten.

Google Pixel 6 Pro review: dit zijn de drie plus- en minpunten

Prijzen en beschikbaarheid Google Pixel 7 Pro

Of de Pixel 7 Pro wél officieel te koop zal zijn in Nederland is nog niks bekend. De smartphones van Google zijn dat hier nog nooit geweest. Hoeveel de Pixel 7 Pro moet gaan kosten is nog de vraag. De Pixel 6 Pro had een vanafprijs van 899 euro. Die smartphone werd op 19 oktober 2021 gepresenteerd en lag op 28 oktober in verschillende Europese winkels.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Google Pixel 7 Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's