Google Pixel 7

Let op: de Google Pixel 7 is nog niet officieel gepresenteerd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten.

De Google Pixel 7 is een toekomstige smartphone van de zoekgigant. Op deze pagina lees je alles wat we al over het toestel weten.

Lees verder na de advertentie.

Dit wordt de Google Pixel 7

De Google Pixel 7 verschijnt vermoedelijk in het najaar van 2022. Het wordt de opvolger van de Google Pixel 6. Er is nog maar weinig over het toestel bekend. De duurdere Pixel 7 Pro lijkt volgens geruchten echter sterk op zijn voorganger en dat geldt ook voor de gewone Pixel 7.

Pixel 6
Pixel 6

Dat zou betekenen dat de Google Pixel 7 wederom een opvallende camera-strook krijgt over de gehele breedte van het toestel. We gokken verder dat Google de smartphone opnieuw voorziet van een zelf ontwikkelde Tensor-chip. Wel zou het gaan om een nieuwe versie van die processor die krachtiger is en ook nog betere beveiliging biedt.

Android 13 en jarenlang updates

De Google Pixel 7 behoort tot de eerste smartphones uitgerust met Android 13. Daarbij gaan we uit van hetzelfde updatebeleid als bij zijn voorganger. Dat betekent dat we drie jaar updates gaan zien en je tot en met Android 16 sowieso kunt genieten. Ook krijg je vier jaar beveiligingsupdates, zodat je jaren beschermt bent tegen kwaadwillenden.

Google Pixel 6 review

Zodra er meer informatie bekend is over het nieuwe toestel werken we deze pagina natuurlijk bij. Je kunt nu alvast onze review van de Google Pixel 6 lezen, de voorganger van de Pixel 7. De conclusie daarvan vind je alvast hieronder:

De Google Pixel 6 is een smartphone met belangrijke sterke punten, waaronder zijn lange accuduur, uitstekende camera’s en schone Android-software met vijf jaar beveiligingsupdates. Na een paar weken intensief gebruik verbazen we ons echter vooral over de vele (kleinere) minpunten van de smartphone.

Nadelen die wij vooraf niet allemaal verwacht hadden en de gebruikservaring dagelijks beïnvloeden. Het moge duidelijk zijn dat Google als smartphonefabrikant nog de nodige stappen te zetten heeft. Desalniettemin is de 649 euro kostende Pixel 6 een interessante koop voor een geselecteerd publiek.

Pixel 6

Beschikbaarheid en prijs Google Pixel 7

Over de prijs en beschikbaarheid van de Google Pixel 7 is nog vrijwel niks bekend. De Pixel 6 had een adviesprijs van 649 euro, werd op 19 oktober 2021 gepresenteerd en lag vanaf 28 oktober dat jaar in de winkels.

Google Pixel 7 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Google Pixel 7 prijzen. Bekijk alle Google smartphones.

Alle Google smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Google Pixel 7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's