‘Google plaatst screenshot van vernieuwde telefoon-app’

Gijs Ettes
22 april 2014, 8:20
1 min leestijd
‘Google plaatst screenshot van vernieuwde telefoon-app’
Telefoon-app

Google heeft vanuit zijn @googlenexus-account per abuis een screenshot getweet waarop mogelijk de vernieuwde telefoon-app is te zien. Deze heeft – in tegenstelling tot de telefoon-app in Android 4.4 – een blauwe actiebalk. In de huidige versie van de telefoon-app is de balk nog grijs.

Eerder verschenen er al screenshots van de vernieuwde Gmail- en Agenda-app. Eerstgenoemde geeft eveneens een blauwe actiebalk en een licht aangepaste en meer functionele interface. Zo is het mogelijk om e-mails vast te pinnen om ze bijvoorbeeld later op te volgen. Met een schuifje rechtsboven in beeld kun je in één oogopslag alle vastgepinde berichten zien.

Lees verder na de advertentie.

De agenda-app krijgt waarschijnlijk net als de telefoon-app en Gmail-app een likje verf in de eerstvolgende Android-versie. Denk bijvoorbeeld aan dagelijkse e-mails die je op de hoogte stellen van afspraken en verjaardagen. Of en wanneer de vernieuwde en meer kleurrijke apps precies worden gelanceerd, is nog niet bekend.

Het laatste nieuws over Google

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten over Google. Voor een overzicht van smartphones en tablets kun je terecht op de Google-toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu