De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘HTC One Mini productieprobleem met aluminium behuizing’

Redactie
24 september 2013, 12:48
1 min leestijd
‘HTC One Mini productieprobleem met aluminium behuizing’
htc-one-mini-1

De HTC One Mini ondervindt problemen met de productie. Het HTC One Mini productieprobleem wordt mogelijk veroorzaakt door de aluminium behuizing van het toestel. Hierdoor zou HTC niet aan de vraag naar de HTC One Mini kunnen voldoen. Het nieuws is afkomstig van het gerespecteerde persbureau Reuters, dat zijn informatie van diverse bronnen bekend met de productielijn van HTC heeft gekregen.

HTC heeft nog niet officieel gereageerd op het bericht. Ook de HTC One kampte met dergelijke productieproblemen. Toentertijd zorgde naar verluidt ook de aluminium behuizing voor de vertraging van de leveringen. Het HTC One Mini productieprobleem lijkt eenzelfde oorzaak te hebben.

Lees verder na de advertentie.

HTC One Mini in het kort

htc-one-mini-3

Het design van de HTC One Mini is gelijk aan het uiterlijk van de HTC One. Het formaat is het enige verschil. Het toestel is weer voorzien van de twee speakers aan de voorzijde en de achterkant is van aluminium gemaakt. De dikte is ongeveer hetzelfde, maar zowel de lengte en de breedte is bij de HTC One Mini afgenomen.

De HTC One Mini is verder voorzien van een 1.4GHz dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een 1800 mAh accu. De smartphone heeft net als zijn grotere broer een ultrapixel-camera aan boord met 4,3 megapixels, maar de lichtwaarde is volgens HTC een stuk beter waardoor er minder megapixels nodig zijn.

Lees meer over de HTC One Mini

Wil je onze ervaringen met de kleinere smartphone van HTC lezen? Check dan de HTC One Mini review. Je kunt ook een HTC One Mini kopen in Nederland, die veelal gratis is met een abonnement.

Via: Reuters

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Mini
HTC One Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu