HTC Sense 6 voor HTC One Mini in Nederland uitgerold

Redactie
28 juli 2014, 14:21
1 min leestijd
HTC Sense 6 voor HTC One Mini in Nederland uitgerold

HTC One Mini Sense 6HTC is in de Benelux gestart met een systeemupdate voor de HTC One Mini, die na het uitvoeren van de update van HTC Sense 6 is voorzien. De HTC One Mini Sense 6-update zorgt ervoor dat de software van het Taiwanese merk wordt geüpdatet, zoals de galerij, speciale functies en thema’s. Android wordt dus niet geüpdatet, het betreft alleen de Sense-skin.

De HTC One Mini is de kleine variant van HTC’s eerste One-toptoestel, de HTC One M7. Het toestel is voorzien van een 1,4GHz dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een 1800 mAh accu. Sinds medio 2013 is de HTC One Mini te koop. Dit jaar werd het toestel opgevolgd door de HTC One Mini 2.

HTC One Mini Sense 6-update

HTC One miniDe HTC One Mini Sense 6 brengt verbeteringen van het systeem en de batterij, waaronder de toevoeging van HTC’s nieuwe extreme energiebesparingsmodus, nieuwe kleurthema’s, een vernieuwde galerij-app en enkele nieuwe cameratoepassingen en een verbeterde Blinkfeed-interface met een soepele en constante scrolfunctie. Blinkfeed is HTC’s populaire sociale homescreen.

Verder updatet HTC ook zijn e-mail-, sms-, agenda- en bel-apps, die van een reeks verbeteringen zijn voorzien.

HTC One Mini kopen

Hieronder vind je de beste en meest actuele HTC One Mini aanbiedingen in combinatie met een abonnement.

HTC One Mini
HTC One Mini
8,0
Welke HTC One Mini wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC One Mini aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

HTC One Mini 2 kopen

Een HTC One Mini kopen is al een tijdje mogelijk, maar je kunt ook de HTC One Mini 2 bestellen. Hieronder vind je de beste HTC One Mini 2 aanbiedingen.

HTC One Mini 2
HTC One Mini 2
7,0
Welke HTC One Mini 2 wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC One Mini 2 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste HTC-nieuws

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's