Uitrol KitKat-update voor de HTC One Mini eindelijk gestart

Gijs Ettes
25 maart 2014, 11:30
1 min leestijd
Uitrol KitKat-update voor de HTC One Mini eindelijk gestart
HTC One Mini Android 4.4 update

HTC is eindelijk gestart met de uitrol van de HTC One Mini Android 4.4 update, zo melden meerdere gebruikers – en Mark Moons, Regional Director van HTC West Europa – op Twitter. De HTC One Mini is het kleine broertje van de HTC One en heeft een kleiner 4,3 inch-scherm. Dit maakt de smartphone lekker handzaam.

De HTC One Mini Android 4.4 update introduceert alle verbeteringen van KitKat, waaronder efficiënter gebruik van de accu en hardware, en een opgefriste versie van Blinkfeed. HTC’s sociale homescreen toont voortaan foto’s met een hogere resolutie en heeft een nieuwe interface die het voor gebruikers gemakkelijker moet maken om relevante content te vinden. Daarnaast kun je als gebruiker uiterlijke aanpassingen doorvoeren, het lettertype veranderen of nieuwe accentkleuren kiezen die bij veel knoppen verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

Het design van de HTC One Mini is gelijk aan het uiterlijk van de HTC One; het formaat is het enige verschil. De dikte is ongeveer hetzelfde, maar zowel de lengte en de breedte is bij de HTC One Mini afgenomen. Het toestel is tevens voorzien van de twee speakers aan de voorzijde en de achterkant is van aluminium gemaakt.

Ook aan boord zijn een 1,4GHz dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een 1800 mAh-accu. De smartphone heeft net als zijn grotere broer een ultrapixel-camera aan boord met 4,3 megapixels, maar de lichtwaarde is volgens HTC een stuk beter waardoor er minder megapixels nodig zijn.

HTC One Mini prijzen

Hieronder vind je de beste en meest actuele HTC One Mini aanbiedingen in combinatie met een abonnement. Liever de HTC One kopen? Check de toestelpagina!

Laatste nieuws over de HTC One Mini

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Mini
HTC One Mini

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu