De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Opvolger HTC One wordt HTC One+ met 1080p-scherm en Android KitKat’

Redactie
4 januari 2014, 15:03
1 min leestijd
‘Opvolger HTC One wordt HTC One+ met 1080p-scherm en Android KitKat’
HTC One+

De opvolger van de succesvolle HTC One wordt mogelijk de HTC One+, een kleine update van het huidige vlaggenschip van HTC. We schreven al eerder bij AndroidPlanet dat het grote volgende HTC-toestel een ietwat kleine update van de HTC One wordt, en dat gerucht lijkt opnieuw sterker te worden.

De The All New HTC One – of de HTC One Two of HTC Two, de namen zijn allemaal voorbij gekomen – zou ‘gewoon’ de HTC One+ worden, en over een 5 inch-scherm met een 1080p-resolutie en Gorilla Glass 3 beschikken.

Lees verder na de advertentie.

HTC One+ specs?

De specs zijn afkomstig van Mike1986, een populaire ontwikkelaar op XDA die de bekende ROM Android Revolution – een op HTC Sense gebaseerde rom – ontwikkelt. Ik ‘ken’ Mike1986 al een geruime tijd en hij heeft enkele belangrijke contacten bij HTC, dus het is mogelijk dat hij al op de hoogte is van de specificaties van het nieuwe toestel.

HTC One Max review scanner

De HTC One+ zou naast een full-hd-scherm over een niewue Qualcomm Snapdragon 805, 2GB LPDDR3 RAM, 6 of 8 ultrapixel-camera (met mogelijk een dubbele lens), softwareknoppen (zoals de Nexus-lijn) en een 2900 mAh-accu beschikken. Ook draait het toestel op Android 4.4 KitKat met HTC Sense 6.0 en is er ondersteuning voor een micro-sd-kaart en near field communication (nfc) aanwezig.

Of deze geruchten kloppen, valt altijd in twijfel te trekken. Vooralsnog lijkt het erop dat de opvolger van de HTC One een ietwat minder drastische upgrade wordt (geen octacore, qhd-scherm of irisscanner) dan LG of Samsung voor ogen hebben. Ook zou het toestel de HTC One+, HTC One Two, HTC One 2 of HTC M8 gaat heten.

Lees meer over de HTC Two

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu