Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Nieuwe beelden tonen voor- en achterkant LG G5’

Gijs Ettes
16 februari 2016, 13:03
2 min leestijd
‘Nieuwe beelden tonen voor- en achterkant LG G5’

Er zijn mogelijk nieuwe beelden van de LG G5 uitgelekt op de Saoedische tegenhanger van Marktplaats. Op de foto`s zijn  de voor- en achterkant van het toestel te zien dat aankomende zondag officieel wordt gepresenteerd.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe LG G5 beelden duiken op

Net als van  de Samsung Galaxy S7 zijn ook de meeste details van  de LG G5 inmiddels uitgelekt. De nieuwe LG G5 beelden lijken eerdere geruchten over een metalen behuizing, dubbele cameralens en vingerafdrukscanner aan de achterzijde te bevestigen. Of de G5 ook gedeeltelijk modulair is, zodat je de accu kunt vervangen of componenten kunt toevoegen, wordt niet uit  de foto`s  duidelijk.

Volgens de verkoper is het toestel geïmporteerd uit de VS, ongebruikt en voorzien van een geldig IMEI-nummer. Zijn advertentie vind je op deze pagina en de gelekte foto`s zijn hieronder te bekijken.

LG G5 beelden

Meer over de LG G5

LG bevestigde eerder al dat het de G5 aankomende zondag presenteert en dat het nieuwe vlaggenschip over een zogeheten ‘always on’-display beschikt.  Gebruikers kunnen daardoor in één oogopslag zien of ze gemiste oproepen, nieuwe sms`jes, mails of aankomende agenda-afspraken hebben. Naar verwachting krijgt ook de Galaxy S7, die gelijktijdig met de LG G5 wordt aangekondigd, een always on-display.

Verder wordt de G5 waarschijnlijk voorzien van  een 5,3 inch-scherm met een QHD-resolutie en een klein secundair scherm in de bovenhoek dat  notificaties kan tonen. Onder de motorkap  zou de G5 de beschikking hebben over een Qualcomm Snapdragon 820-chip, 3GB RAM en tenminste 32GB opslagruimte. De opslag is naar verwachting uitbreidbaar, maar of ook de accu verwisselbaar is, is niet bekend.

Geruchten gaan dat het toestel een modulair design krijgt, waardoor het – ondanks de metalen behuizing – toch mogelijk is om de accu als module uit te schuiven. Gesproken wordt over een 2800 mAh-accu voor de LG G5; daarmee zou er iets minder accucapaciteit zijn dan bij de LG G4. Gezien de efficiëntere hardware moet  dit weinig uitmaken voor de standbytijd.

Tot slot wordt verwacht dat de G5 een betere camera krijgt, met een module die vier elementen bevat: twee flitsers, een laser voor snellere autofocus en een rgb-sensor die helpt bij het focussen en herkennen van scènes. Over de precieze release en prijs van de LG G5 is nog niets bekend.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G5
LG G5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu