De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

LG G5 livestream: volg de onthulling hier

Wouter Nijsen
21 februari 2016, 13:40
1 min leestijd
LG G5 livestream: volg de onthulling hier

Vanmiddag om 14:00 uur Nederlandse tijd vindt de onthulling van de LG G5 plaats. LG heeft een livestream beschikbaar gemaakt, waardoor je het evenement thuis kunt volgen.

Lees verder na de advertentie.

LG G5 livestream

Ook dit jaar is Android Planet aanwezig in Barcelona om verslag te doen van alle onthullingen die worden gedaan. We zullen onder meer de persconferenties van Samsung, Huawei en LG en uiteraard de beursvloer afstruinen op zoek naar de nieuwste en tofste smartphones en gadgets.

Ben je benieuwd naar de LG G5 en wil je niks missen van de onthulling, check dan de livestream hieronder. Als gezegd begint de aankondiging om 14:00 uur Nederlandse tijd. Mogelijk worden naast de LG G5 nog een aantal nieuwe producten getoond. Welke dat zijn, krijgen we dus vanmiddag te horen.

https://www.youtube.com/watch?v=mSb4upgFq-I

Wat we weten over de LG G5

De LG G5 is het nieuwe vlaggenschip voor 2016 en brengt hoogstwaarschijnlijk een aantal interessante vernieuwingen met zich mee. Zo zou het toestel beschikken over een verwijderbare accu-, camera- en audiomodule. Dit betekent dat je bepaalde onderdelen van de smartphone kunt loskoppelen en vervangen door aanvullende modules.

Daarnaast is de verwachting dat de LG G5 weer van de nieuwste hardware is voorzien. Naar verluidt is het toestel uitgerust met een Snapdragon 820-chip en een 5,3 inch-scherm (2560 bij 1440 pixels) met een secundair scherm in de bovenhoek dat notificaties kan tonen. Onder de motorkap zou zich 3GB aan werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een 2800 mAh-accu bevinden. Tot slot verwachten we Android 6.0 (Marshmallow)  en een betere camera met snellere autofocus.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G5
LG G5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu