De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Goedkopere LG G5 SE voorlopig niet naar de Benelux

Erwin Vogelaar
21 april 2016, 19:34
1 min leestijd
Goedkopere LG G5 SE voorlopig niet naar de Benelux

Er waren al een tijdje geruchten over een mogelijke LG G5 SE en nu heeft LG Rusland de officiële specs op zijn website geplaatst. Er zijn echter geen plannen om het toestel naar de Benelux te brengen, zo laat LG aan Android Planet weten.  

Lees verder na de advertentie.

LG G5 SE Benelux

De LG G5 SE is een goedkopere versie van de LG G5, maar dat kun je van buitenaf eigenlijk niet zien. Het toestel heeft net als zijn grote broer een 5,3 inch-ips-scherm, draait op Android 6.0 Marshmallow en heeft zelfs dezelfde camera’s en vingerafdrukscanner. Tevens bezit ook dit toestel het modulaire design, waardoor je er fysieke uitbreidingen voor kunt kopen.

lg g5 se benelux

Toch moet ergens op bespaard worden om de prijs lager te krijgen. De smartphone is daarom een stukje minder krachtig dan de LG G5. Zo  is er een 1,8GHz octacore-processor (Snapdragon 652) in plaats van de Snapdragon 820-chip. Daarnaast heeft het toestel 3GB RAM in plaats van de 4GB RAM in de LG G5. Beide toestellen zijn verder wel praktisch even groot, al is de LG G5 SE een halve millimeter dunner. Wat het prijsverschil tussen de twee toestellen moet zijn is niet bekend.

LG heeft laten weten dat er voorlopig geen plannen zijn om de LG G5 SE in de Benelux uit te brengen. Jammer, want het toestel is  een betaalbaar  alternatief voor mensen die niet zo nodig het snelste van het snelste willen, maar wel met de modules van de G5 en LG Friends aan de slag willen. Gisteren liet LG weten wat de modules en Friends gaan kosten.  De LG G5 is vanaf 29 april in de Benelux verkrijgbaar voor 699 euro.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G5
LG G5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu