Nexus 6 duikt op in Google Play, maar is nog niet te bestellen
Gijs Ettes

Sinds gisteravond is de Nexus 6 in Google Play te vinden, maar het nieuwe toestel is nog niet te bestellen. Daar komt begin december hoogstwaarschijnlijk verandering in.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nexus 6 in Google Play

nexus 6 in google playProblemen met de Android Lollipop-update hebben ervoor gezorgd dat de Nexus 6, maar ook de uitrol van de nieuwe Android-versie zijn uitgesteld. Het lijkt erop dat de grootste problemen zijn opgelost, want bij onze oosterburen gaat de Nexus 6 vanaf 5 december in de verkoop. Nederland en België volgen waarschijnlijk snel.

Overigens krijg je bij de Nexus 6 in Google Play een onbeperkt abonnement van zes maanden op Google Play Music, dat normaal een tientje per maand kost. Je moet dan wel het toestel vóór 31 december aanstaande kopen en vóór 31 januari 2015 de aanbieding inwisselen. Op deze pagina lees je er meer over.

→ Lees meer over de smartphone in onze Nexus 6 preview!

Nexus 6 actie voor Android Planet-lezers

Voor Android Planet-lezers heeft Coolblue een toffe actie. Als je nu de Nexus 6 los of in combinatie met een Vodafone-abonnement besteld, krijg je een gratis Chromecast cadeau! De exclusieve actie is hieronder te bekijken. Het is ook mogelijk om de Nexus 6 met een abonnement van een andere telecomprovider te bestellen. De actie geldt dan echter niet meer.

Nexus 6 bestellen met abonnement

Wil je de Nexus 6 bestellen in combinatie met een abonnement, dan vind je hieronder daarvoor de beste aanbiedingen. Deze worden dagelijks geactualiseerd.

Nexus 6 los kopen

Hieronder hebben we de partijen op een rijtje gezet die de Nexus 6 los verkopen.

WinkelUitvoeringenVanafprijs
Coolblue  (Actie)32GB – 64GBvanaf €649,- met gratis ChromecastBekijken
Belsimpel32GB – 64GBvanaf €646,-Bekijken
Studentmobiel32GB – 64GBvanaf €649,-Bekijken
Typhone32GB – 64GBvanaf €649,-Bekijken
Centralpoint32GB – 64GBvanaf €649,-Bekijken

Het laatste nieuws over de Nexus 6

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de nieuwe Google-telefoon. Op zoek naar een ander Android-toestel van Google? Bekijk dan de Google-toestelpagina.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.