De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nieuwe Nexus 7 foto gelekt, laat tablet in volle glorie zien

Redactie
22 juli 2013, 8:52
1 min leestijd
Nieuwe Nexus 7 foto gelekt, laat tablet in volle glorie zien
nieuwe nexus 7 foto

De eerste persfoto van de nieuwe Nexus 7 laat de tablet in volle glorie zien. Er is al veel over de tablet uitgelekt. Zo werd bekend dat de Nexus 7 draadloos opladen gaan ondersteunen en lekten er foto’s en een video van de nieuwe Nexus 7. Het Twitter-account Evleaks, dat vaker gelekte foto’s en informatie plaats die later blijken te kloppen, heeft vandaag de eerste persfoto geplaatst.

De nieuwe Nexus 7 foto laat een tablet van Google en Asus zien die op het eerste gezicht niet te veel veranderd is. De achterkant heeft geen reliëf meer en naast een camera aan de achterzijde en een flinke speaker oogt de tablet vrijwel geheel hetzelfde als zijn voorganger. Het valt daarbij op dat de bezel (schermrand) gelijk is gebleven: volgens Google is dit het perfecte formaat om te gamen, want je handpalmen kunnen dan op de schermrand rusten.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Nexus 7 foto laat full-hd-scherm zien

De nieuwe Nexus 7 heeft waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor, 2GB werkgeheugen, draadloos opladen, een full-hd-scherm met een resolutie van 1980 x 1200 en een kleine poort waarmee de tablet gemakkelijk via een hdmi-kabel op een tv aangesloten kan worden en foto’s, video’s en Android in zijn geheel op de televisie kan tonen. De persfoto bevestigt in ieder geval het aantal pixels: de iconen zijn een stuk kleiner dan op de huidige Nexus 7: een indicatie dat de resolutie omhoog is geschroefd.

Naar verluidt krijgt de nieuwe Nexus 7 een prijskaartje van 229,99 dollar. Evleaks meldt dat de tablet in zowel een 16GB- als 32GB-model beschikbaar komt. Google gaat op 24 juli ‘iets’ aankondigen: het zou niet vreemd zijn als de nieuwe Nexus 7 hier wordt aangekondigd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Nexus 7
Asus Nexus 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu