De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus verbetert camera OnePlus 2 met update

Wouter Nijsen
5 maart 2016, 10:42
1 min leestijd
OnePlus verbetert camera OnePlus 2 met update

De OnePlus 2 is bijgewerkt naar OxygenOS 2.2.1. Deze update verbetert de camera van het toestel door RAW-ondersteuning toe te voegen. Daarnaast worden  de nodige bugs verholpen.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt OxygenOS 2.2.1

Naast de gebruikelijke bugfixes en prestatieverbeteringen is er dus  ondersteuning voor fotografie in RAW-formaat toegevoegd. De RAW-optie is handig voor gebruikers die fotografie serieus nemen, omdat foto`s compressieloos opgeslagen en naderhand beter bewerkt kunnen worden. Doordat er geen compressie wordt toegepast, gaat er geen kwaliteit verloren en ogen foto`s stukken scherper.

Verder zijn er diverse kleine verbeteringen aanwezig en maakt OxygenOS 2.2.1 het toestel een stukje veiliger. De OnePlus 2 is nog niet voorzien van Android 6.0 (Marshmallow), maar de verwachting is dat hier snel verandering in komt. Marshmallow voegt onder meer de energiebesparende functie Doze, de optie om afzonderlijke app-permissies te beheren en Google Now on Tap toe. Momenteel draait de telefoon op Android 5.1 (Lollipop).

De OnePlus 2 werd vorig jaar uitgebracht en heeft momenteel  een adviesprijs van 345 euro. Voor dat bedrag krijg je een toestel met vlotte hardware, een vingerafdrukscanner en veel opslag (64GB). De OnePlus 2 is voorzien van een 5,5 inch-full-hd-scherm, Snapdragon 810-chip met octacore-processor, 4GB RAM en een 3300 mAh-accu die via de  usb-c-poort wordt opgeladen. Meer over de smartphone lees je in onze uitgebreide OnePlus 2 review.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: OnePlus
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu