OnePlus verbetert camera OnePlus 2 met update

Wouter Nijsen
5 maart 2016, 10:42
1 min leestijd
OnePlus verbetert camera OnePlus 2 met update

De OnePlus 2 is bijgewerkt naar OxygenOS 2.2.1. Deze update verbetert de camera van het toestel door RAW-ondersteuning toe te voegen. Daarnaast worden  de nodige bugs verholpen.

Dit brengt OxygenOS 2.2.1

Naast de gebruikelijke bugfixes en prestatieverbeteringen is er dus  ondersteuning voor fotografie in RAW-formaat toegevoegd. De RAW-optie is handig voor gebruikers die fotografie serieus nemen, omdat foto`s compressieloos opgeslagen en naderhand beter bewerkt kunnen worden. Doordat er geen compressie wordt toegepast, gaat er geen kwaliteit verloren en ogen foto`s stukken scherper.

Verder zijn er diverse kleine verbeteringen aanwezig en maakt OxygenOS 2.2.1 het toestel een stukje veiliger. De OnePlus 2 is nog niet voorzien van Android 6.0 (Marshmallow), maar de verwachting is dat hier snel verandering in komt. Marshmallow voegt onder meer de energiebesparende functie Doze, de optie om afzonderlijke app-permissies te beheren en Google Now on Tap toe. Momenteel draait de telefoon op Android 5.1 (Lollipop).

De OnePlus 2 werd vorig jaar uitgebracht en heeft momenteel  een adviesprijs van 345 euro. Voor dat bedrag krijg je een toestel met vlotte hardware, een vingerafdrukscanner en veel opslag (64GB). De OnePlus 2 is voorzien van een 5,5 inch-full-hd-scherm, Snapdragon 810-chip met octacore-processor, 4GB RAM en een 3300 mAh-accu die via de  usb-c-poort wordt opgeladen. Meer over de smartphone lees je in onze uitgebreide OnePlus 2 review.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: OnePlus
Categorie: Smartphones
Spotlight: OnePlus
Device: OnePlus Two

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's