Foto: ‘OnePlus 7 heeft uitstekende bobbel boven het scherm’

Thomas Haenen
14 januari 2019, 9:36
2 min leestijd
Foto: ‘OnePlus 7 heeft uitstekende bobbel boven het scherm’

Bij de OnePlus 7 zit de notch mogelijk niet in het scherm, maar er bovenop. Een gelekte foto van het nieuwe toestel toont een kleine uitstulping voor de selfiecamera en enkele sensoren.

Lees verder na de advertentie.

‘OnePlus 7 notch steekt boven het toestel uit’

Het lijkt erop dat de OnePlus 7 een uitstekende smartphone wordt. Niet vanwege de hardware of opvallende features (daar weten we nog niets over) maar omdat de camera letterlijk boven de rest van het toestel uitsteekt. Dat suggereert althans een mogelijke foto van de smartphone, die zijn gedeeld op Slashleaks.

OnePlus 7 notch

Op de afbeelding zijn twee toestellen te zien. Waarschijnlijk gaat het om verschillende prototypes en experimenteert OnePlus met mogelijke ontwerpen voor zijn volgende vlaggenschepen. De telefoon aan de linkerkant heeft een gebogen scherm dat schuin afloopt in de zijkanten, met boven het beeld een kleine uitstulping voor de speaker. Er is geen selfiecamera te zien, wat suggereert dat deze smartphone uit twee helften bestaat. Om selfies te maken of gezichtsherkenning te gebruiken, schuif je dan de achterkant van de smartphone omhoog.

Het rechter toestel heeft een iets traditioneler ontwerp. De selfiecamera zit in een kleine waterdruppelvorm bovenaan het beeld, net als op de OnePlus 6T. Wel lijkt ook hier een kleine bobbel boven het beeld te zitten, mogelijk enkel voor de speaker. Het scherm van deze variant is niet gebogen, maar vult wel vrijwel de hele voorkant.

Onthulling in april of mei

OnePlus onthult zijn nieuwe smartphones doorgaans in april of mei. Waarschijnlijk duurt het dus nog enkele maanden voor we weten wat het definitieve ontwerp van de OnePlus 7 is. Wel verschijnt er voor die tijd nog een 5G-smartphone van de fabrikant.

Die wordt waarschijnlijk eind februari onthuld op het Mobile World Congress in Barcelona, maar verschijnt voorlopig niet in Nederland. Providers verwachten hier pas vanaf 2020 een 5G-netwerk aan te bieden.

Volg al het OnePlus-nieuws

Bron: Slashleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu