‘Oppo N3: selfietelefoon met slanker design verschijnt binnenkort’

Gijs Ettes
15 september 2014, 8:50
1 min leestijd
‘Oppo N3: selfietelefoon met slanker design verschijnt binnenkort’
Oppo N3 foto

Het lijkt erop dat de Oppo N1, de gigantische selfietelefoon van de Chinese fabrikant die vorig jaar verscheen, binnenkort een opvolger krijgt. Een teaser duidt erop dat de Oppo N3 in oktober zal worden onthuld tijdens een persevenement en ook de eerste foto’s van het toestel zijn opgedoken.

Uit de vermeende persrenders blijkt dat de Oppo N3 net als zijn voorganger een camera krijgt die naar de voor- of achterkant is te draaien. Op die manier kun je ook selfies in hoge resolutie en mét flitser schieten. De plaatjes zijn in handen gekomen van GSMArena dat zich baseert op een anonieme, maar naar eigen zeggen betrouwbare tipgever.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Oppo N3

De Oppo N3 heeft wederom een dubbele ledflitser, maar het design van de smartphone wijkt af van de N1. Zo  steekt de bovenkant met de cameramodule flink uit, maar het toestel lijkt een stuk slanker te zijn. De N1 is met 170,7 bij 82,6 bij 9 millimeter behoorlijk fors en ook het gewicht (213 gram) is aan de hoge kant. De N3 wordt mogelijk een stukje slanker, waardoor hij gemakkelijker in een broekzak past.

Over welke specs de Oppo N3 beschikt, is vooralsnog onbekend. De N1, die in oktober vorig jaar verscheen, doet het met een 1,7GHz-quadcore-processor (Snapdragon 600), 2GB aan werkgeheugen en 16 of 32GB aan niet-uitbreidbare opslagruimte. De draaibare camera schiet plaatjes met een maximale resolutie van 13 megapixels. Lees onze uitgebreide Oppo N1 review om meer over de smartphone te weten te komen.

Het laatste nieuws over Oppo

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu