De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

T-Mobile rolt Android 4.4.3 voor Nexus 5 en Nexus 7 uit

Redactie
2 juni 2014, 19:02
1 min leestijd
T-Mobile rolt Android 4.4.3 voor Nexus 5 en Nexus 7 uit
T-Mobile Android 4.4.3

T-Mobile is begonnen met de Android 4.4.3-update voor de Nexus 5 en Nexus 7, zo meldt de telecomprovider. Het updatebestand is 54MB groot en brengt eigenlijk alleen maar bugfixes. Degenen die nieuwe features verwachten, zullen toch echt op Android 4.5 of Android 5.0 moeten wachten.

De T-Mobile Android 4.4.3 update wordt uitgerold naar toestellen die van het netwerk van T-Mobile gebruikmaken. Het is de verwachting dat Google de update uitrolt, en dat T-Mobile het nieuws enkel publiceert. Hierdoor is het aannemelijk dat Nexus-bezitters in Nederland ook snel Android 4.4.3 kunnen draaien.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile Android 4.4.3

Deze nieuwe KitKat-versie komt met belangrijke bugfixes coor de camera-app, waardoor het toestel sneller scherpstelt. Ook rapporteren gebruikers hoge processorsnelheden bij het gebruik van de camera-app. Mogelijk lost Google dit probleem ook op. Verder zorgt de T-Mobile Android 4.4.3 update ervoor dat de dataverbinding er minder snel uitklapt en dat Nexus-apparaten niet meer random opstart. Dit gebeurde bij sommige Nexus-apparaten.

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Nexus 7
Asus Nexus 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu