Android 4.4.2 voor Nexus-toestellen beschikbaar, download hem hier

Gijs Ettes
10 december 2013, 8:46
1 min leestijd
Android 4.4.2 voor Nexus-toestellen beschikbaar, download hem hier
Android 4.4.2 update

Google heeft pas kort geleden de Android 4.4.1 update uitgerold voor zijn Nexus-apparaten, maar ook Android 4.4.2 is nu al te downloaden. De update is bevestigd voor de Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2012 en 2013) en Nexus 10. Via deze link zijn de downloads te vinden voor wie handmatig de update naar Android 4.4.2 wilt installeren. De over-the-air update is ook gestart, maar wordt naar verwachting gefaseerd uitgerold.

Waar Android 4.4.1 als voornaamste feature een verbeterde camera voor de Nexus 5 met zich meebrengt, lijken de aanpassingen na installatie van Android 4.4.2 bescheidener. Zo worden er enkele verbeteringen wat betreft veiligheid en fouten in de software gemeld. Sommige gebruikers melden daarnaast dat ze na installatie een transparante statusbalk zien in Android, net zoals dat het geval is bij de Nexus 5.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.4.2 installeren

Via ‘Instellingen>Over de telefoon>Systeemupdate’ kun je controleren of de Android 4.4.2-update beschikbaar is voor jouw Nexus-toestel. Heb je echter geen zin om op de OTA-update te wachten, dan is het ook mogelijk de update handmatig te flashen via deze deze downloadlink. Als altijd is het daarbij wel belangrijk een volledige back-up te maken; het uitvoeren van de update is immers op eigen risico.

Lees meer over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Nexus 7
Asus Nexus 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu