De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Videoreview Google Pixel 6 Pro: 3 plus- en minpunten besproken

Colin Baak
11 november 2021, 13:11
2 min leestijd
YouTube video player

Zoals je van Android Planet gewend bent, uploaden we elke week een gloednieuwe video. Deze week vertelt redacteur Colin je alles over het nieuwste vlaggenschip van Google. Benieuwd? Bekijk dan nu de Google Pixel 6 Pro videoreview.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 6 Pro videoreview

De Google Pixel 6 Pro is hét toestel van Google voor 2021, maar er is natuurlijk ook de kleinere en goedkopere Google Pixel 6. In onze nieuwste videoreview vertellen we je alles over de Pro. Aan de hand van drie pluspunten van het toestel, maar ook drie mindere punten, nemen we je mee langs alle aspecten van de smartphone.

Zo gaan we natuurlijk in op de compleet vernieuwde camera’s en interne hardware van de telefoon. Ook nemen we je onder andere mee langs het design, de Android 12-ervaring en het opladen (wat best een gedoe is). Genoeg redenen om te kijken dus!

Google Pixel 6 Pro review: dit zijn de drie plus- en minpunten

Google Pixel 6 Pro review: de geschreven versie

Meer weten? Onze geschreven Google Pixel 6 Pro review staat ook online. Daarin bespreken we alle onderdelen van het nieuwe toestel. Zo gaan we dieper in op het scherm, de accuduur en check je daar allerlei foto’s gemaakt met de Pixel 6 Pro. De conclusie van onze review lees je hieronder.

Al met al is de Pixel 6 Pro de beste smartphone die Google tot nu toe heeft gemaakt. Het is een uniek toestel qua software, mogelijkheden en ook in het straatbeeld zul je ‘m niet vaak zien. De hard- en software zijn perfect op elkaar afgestemd en dat blijkt opnieuw een heerlijke match.

Natuurlijk zijn er ook de nodige minpunten, want de smartphone is zeker niet perfect. Heb jij de mogelijkheden en interesse om ‘m te kopen, dan zeggen wij: zeker doen. Daarbij krijg je jarenlange ondersteuning en ook dat zorgt ervoor dat je de ‘irritante’ manier van aanschaffen al snel doet vergeten.

Meer van Android Planet op YouTube

Je leest het laatste nieuws niet alleen via onze website, maar natuurlijk ook via de handige en gratis Android Planet-app. Ook volg je ons ook via Instagram en Facebook. Tot slot is er het YouTube-kanaal van Android Planet. Als gezegd uploaden we daar elke week een nieuwe video. We zorgen voor een divers aanbod van toestelreviews, tips, reviews van andere producten of bijvoorbeeld toplijstjes.

Abonneer je dus even en zet het belletje aan, want zo mis je geen enkele video. Heb jij trouwens een tof idee voor een video? Mail ons dan even via redactie@androidplanet.nl of laat het natuurlijk weten in de reacties onder dit artikel.

Check onze laatste video’s

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu