LG K8 (2017)

LG K8 (2017): budgetsmartphone met goede camera

De LG K8 (2017) is een betaalbare smartphone met een opvallend goede camera. Voor een lage prijs haal je een toestel in huis waarmee je verrassend goede foto’s schiet, dankzij de 13 megapixel-camera achterop. Ook beschikt de camera-app over enkele functies die je helpen met het schieten van de mooiste foto’s op elk moment. Ook de overige hardware is dik in orde.

Het toestel is onderdeel uit de LG K-reeks. Deze bestaat uit verschillende goede, goedkope smartphones met weinig fratsen. Het zijn echte instapmodellen, maar wel beschikkend over alles wat je van een toestel zou verwachten. Heb je liever een wat goedkoper toestel, dan kun je ook de LG K4 (2017) overwegen. Deze beschikt over hetzelfde schermformaat, maar is net een tikkeltje minder krachtig. De K8 beschikt bovendien over een iets betere camera dan zijn kleine broer.

De LG K8 (2017) in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Hoewel het geen uitzonderlijk krachtige smartphone is, beschikt de K8 (2017) over alles wat je van een smartphone zou verwachten. Populaire apps als Facebook, WhatsApp en Chrome zullen soepeltjes lopen op deze smartphone. Een overzicht van de belangrijkste LG K8 specificaties kun je hieronder vinden.

  • 5 inch lcd-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera achterop, 5 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 7.0 Nougat met LG-interface
  • 1,4 GHz quadcore-processor, 1,5GB werkgeheugen
  • 16GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart

Meer over de LG K8 (2017)

Het speerpunt van de LG K8 (2017) is de camera. Achterop zit namelijk een model van 13 megapixel, waarmee je mooie foto’s zult kunnen maken. In de camera-app zijn verschillende functies te vinden die er bovendien voor zorgen dat het maken van mooie selfies makkelijker wordt gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Auto Shot-optie? Dan neemt de selfiecamera automatisch een foto zodra er een gezicht in beeld verschijnt.

LG K8 (2017)

Laten we eerlijk zijn: echt indrukwekkend zijn de overige specificaties van de K8 (2017) niet. De hardware kan prima uit de voeten met simpele apps als WhatsApp en Chrome maar is niet helemaal geschikt voor het zwaardere werk. Vooral grafisch intensieve applicaties als Pokémon GO en Snapchat zullen soms kunnen haperen. Het zijn prima prestaties voor een goedkope smartphone als deze, maar verwacht geen wonderen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG K8 (2017)

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu