De nieuwste Moto 360-update laat je hart sneller kloppen

Erwin Vogelaar
10 juni 2016, 18:53
2 min leestijd
De nieuwste Moto 360-update laat je hart sneller kloppen

Zowel de tweede versie van de Moto 360 als de Moto 360 Sport krijgen verbeterde fitnessfuncties in een nieuwe update. De andere horloges krijgen een beveiligingsupdate.

Lees verder na de advertentie.

Moto 360 fitnessfuncties

Motorolo rolt een nieuwe Android Wear-update voor zijn smartwatches uit. Zowel de Moto 360 (2015) als de Moto 360 Sport krijgen in de update verbeterde fitnessfuncties. Bij het berekenen van het aantal calorieën die je verbrandt, wordt vanaf nu ook je hartslag meegerekend. Als je hartslag hoger is, verbrand je namelijk meer calorieën. Door dit dus mee te nemen in de berekening, kan de Moto 360 een nauwkeuriger cijfer presenteren. Daarnaast wordt je hartslag nu constant geüpdatet. Voorheen was het nodig om op je horloge te drukken om je hartslag opnieuw te meten. Super onhandig natuurlijk, maar dat is nu voorbij.

Naast deze functies krijgen de horloges ook een beveiligingsupdate en enkele kleine verbeteringen. Dit onderdeel van de update wordt ook naar andere Android Wear-horloges gestuurd. Interessant is dat ook de ‘Android security patch level’ getoond wordt in het instellingenmenu van je horloge. Naast welke versie van Android Wear je draait, welke versie van Android je toestel draait en welke versie van de Google Play Services je draaiende hebt, zie je nu ook in hoeverre je beveiliging up-to-date is. De Android Wear-update wordt nu al enkele dagen uitgerold. Heb je de update nog niet, dan moet je nog even geduld hebben.

Gisteren tijdens Tech World 2016, het evenement van Lenovo om nieuwe Motorola-producten te laten zien, is er geen nieuwe versie van de Moto 360 getoond. Mocht je het evenement gemist hebben, kun je nog wel onze informatie teruglezen over de nieuwe Moto Z met een modulaire achterkant, de PHAB 2 Pro als eerste Tango-toestel, vier nieuwe Android-technologiën waar Lenovo aan werkt en natuurlijk ook Tango zelf. Vinden jullie het al tijd voor een nieuwe Moto 360, of kan de tweede versie uit 2015 nog prima mee?

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto 360
Motorola Moto 360

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu