De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Chromecast-tips week 36: het beste van Pathé, Spotify en YouTube

Erwin Vogelaar
5 september 2018, 19:27
3 min leestijd
Chromecast-tips week 36: het beste van Pathé, Spotify en YouTube

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 36 onder andere Roasts en Ilse DeLange.

Lees verder na de advertentie.

Chromecast-tips week 36: Roasts en Ilse DeLange

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips. Zowel bij gratis als betaalde diensten. Check ook de edities van voorgaande weken hieronder.

1. Kijken: Comedy Central Roasts: Volendam

De Roasts van Comedy Central zijn zo populair, dat de zender het tijd vond voor uitbreiding. Daarom staan er nu Roasts op YouTube waarin niet één persoon, maar een hele groep de klos is. In deze nieuwe aflevering moeten Volendammers het ontgelden. Verwacht grappen over taal, muziek, vis en drugsgebruik, en een hele luide Volendammer in het publiek.

2. Luisteren: Ilse DeLange – Ilse DeLange (Spotify)

Ilse DeLange is terug met een nieuw album. Sinds 2014 is deze zangeres voornamelijk druk geweest met The Common Linnets, maar nu maakt ze duidelijk dat het tijd is voor haarzelf. Na elf eigen albums vond ze het namelijk eindelijk tijd om haar eigen naam als titel te gebruiken. Met dit album stapt ze weg van compleet country en duikt ze wat meer in de pop.

Download Spotify in Google Play (gratis)

3. Luisteren: Luisterruit – #11: Het Begin (podcast)

De podcast Luisterruit is terug voor een tweede seizoen. Deze NS-podcast is eigenlijk bedoeld om te luisteren in de trein, maar kun je natuurlijk ook gewoon thuis via je Chromecast checken. In deze aflevering hoor je onder andere een verhaal over de mensen die vroeg in de morgen met de trein reizen, over starten met een kunstwerk en hoe de treinen in Nederland begonnen.

chromecast-tips week 23

De aflevering vind je via de officiële website en in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in Google Play (2,99 euro)

4. Luisteren: Troye Sivan – Bloom (Spotify)

Het tweede album van Troye Sivan is prachtig. De Australische zanger begon ooit op YouTube en treedt nu overal op. Dit album combineert mooie, rustige liedjes met meer dansbare muziek. Op één van de nummers werkt Sivan zelfs samen met Ariana Grande. Het album is ook bijzonder, omdat Troye zijn leven viert ongeacht ook hoe mensen over hem denken.

Download Spotify in Google Play (gratis)

5. Kijken: Buurman en Buurman bouwen een huis (Pathé)

Zoek je nog iets leuks voor de kinderen? Dan moet je deze week bij Pathé Thuis zijn, want daar is de film ‘Buurman en Buurman hebben een nieuw huis’ te zien. In dit huis moeten natuurlijk allerlei klusjes opgelost worden en dat kunnen de buurmannen als geen ander. A je to!

De film kijk je op je Android-toestel via de Pathé Thuis-app. De hd-versie van de film is te huur voor 5,99 euro en te koop voor 9,99 euro. De sd-versie is een euro goedkoper, maar dan heb je minder scherp beeld.

Download Pathé Thuis in Google Play (gratis)

Ook tof: Netflix-tips

Maandelijks zetten we ook vijf Netflix-tips voor je op een rijtje, met de beste nieuwe series van de afgelopen maand. Deze zijn uiteraard ook via een Chromecast te bekijken met de Netflix-app. Dit zijn de nieuwste edities:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu