De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Specificaties midrange-toestel Samsung Galaxy A8 gelekt’

Redactie
13 april 2015, 17:17
1 min leestijd
‘Specificaties midrange-toestel Samsung Galaxy A8 gelekt’

Samsung komt spoedig met de Galaxy A8, een nieuwe midrange-smartphone met eenzelfde metalen design en iets betere specs dan de huidige Galaxy A-lijn.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy A-lijn is gebaseerd op de Galaxy Alpha en bestaat uit verschillende smartphones, zoals de Galaxy A3 of Galaxy A5. De Galaxy A8 zou het duurste en krachtigste model in de Galaxy A-lijn worden. Volgens Samsung-blog SamMobile is de smartphone op dit moment in Zuid-Korea in ontwikkeling en zou het toestel spoedig op de markt verschijnen.

Dit zijn de Galaxy A8 specs

De Galaxy A8, dat de grote broer wordt van de Galaxy A7, is naar verluidt voorzien van een 5,7 inch full-hd-scherm, 2GB aan RAM-geheugen, 64-bit Snapdragon 615-chip met een octacore-processor, 3050 mAh-accu en 16GB aan interne opslagruimte. Daarmee is de smartphone best aantrekkelijk, mede door de grote accu. Het toestel zou daarnaast maar 5,9 millimeter dik zijn en 140 gram wegen.

Verder draait het toestel volgens bronnen op Android 5.0.1 Lollipop met TouchWiz, en is er een 5 megapixel-camera beschikbaar voor het maken van selfies. Opvallend genoeg lijkt de Galaxy A8 alleen naar China te komen, maar SamMobile kan hier nog geen uitsluitsel over geven.  Het is daarom nog  mogelijk dat Samsung de smartphone ook in Europa aan de Galaxy A-lijn toevoegt.

Laatste nieuws over Samsung

Bron: SamMobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu