Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Gear Fit

5,5

Gear Fit: slimme sportband met fraai scherm

Naast de Gear 2 en Gear 2 Neo heeft Samsung de Gear Fit uitgebracht, een sportaccessoire met een gebogen amoled-scherm. Op het gebogen amoled-touchscreen zijn notificaties van smartphones te lezen. Het scherm is ongeveer 1,84 inch groot en heeft een resolutie van 432 bij 128 pixels. De armband kan onder andere je hartslag weergeven, telt je stappen en geeft tijdens het sporten motiverende boodschappen.

De Gear Fit heeft echter geen camera, microfoon of speaker, maar is wel waterdicht. Het apparaat is daarmee wel een stuk dunner en lichter dan de Gear 2. De Fit kan dus vooral worden gezien als een accessoire dat helpt bij het sporten en veel communiceert met de S-Health-app van Samsung. De Fit kan met één acculading ongeveer drie tot vier dagen doen. Het apparaatje is verkrijgbaar in drie kleuren (Black, Orange en Mocha Grey) en heeft verwisselbare polsbandjes.

Conclusie Gear Fit review

Lees verder na de advertentie.

De Gear Fit kent diverse handige snufjes – waaronder de mogelijkheid om het weer te tonen en je smartphone terug te vinden – maar scoort als sportaccessoire ondermaats. Voor belangrijke functies heb je nog steeds je smartphone nodig en met de data die de sportband wel zelf bijhoudt, wordt te weinig gedaan. Het is enerzijds niet echt een goede sportarmband en anderzijds niet functioneel genoeg om als smartwatch te dienen. Het scherm van de Gear Fit is zijn grootste troef, maar voor minder geld zijn betere alternatieven beschikbaar.

Samsung Gear Fit kopen

Je kunt de Samsung Gear Fit het voordeligst in de Samsung E Store kopen. Lees ook meer over zijn grote broer, de Samsung Gear S.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Gear Fit

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu