De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Galaxy Tab S vanaf 27 juni verkrijgbaar, bekijk hem in actie’ – update

Gijs Ettes
6 juni 2014, 11:15
2 min leestijd
‘Galaxy Tab S vanaf 27 juni verkrijgbaar, bekijk hem in actie’ – update
Galaxy Tab S kopen

Uit uitgelekte documenten van een niet nader genoemde retailer blijkt dat de Samsung Galaxy Tab S-lijn eind juni al verkrijgbaar is. De nieuwe amoled-tablets zouden op 13 juni, dus precies over een week, in de voorverkoop gaan en vanaf 27 juni ook daadwerkelijk in de winkels liggen. Prijzen worden niet genoemd, al zouden kopers wel een gratis case bij de tablet krijgen.

In de nacht van 12 op 13 juni organiseert Samsung een tabletevent waar waarschijnlijk de Galaxy Tab S wordt onthuld. Het Android-toestel verschijnt in twee formaten met een 8,4 inch-scherm en een 10,5 inch-scherm. Beide hebben een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels, worden aangedreven door een octacore-processor (Exynos 5420) en beschikken over een vingerafdrukscanner die is geïmplementeerd in de homeknop.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Tab S kopen? Dit moet je weten

Wil je de Galaxy Tab S kopen, dan heb je straks waarschijnlijk ook de keuze tussen varianten met alleen wifi of wifi/4G. Standaard is er waarschijnlijk 3GB aan werkgeheugen aan boord, een 8-megapixel-camera aan de achterzijde en een frontcamera met 2,1 megapixels. In tegenstelling tot de Galaxy Tab Pro en Galaxy Note Pro 12.2 zou de Tab S over een micro-usb-poort beschikken in plaats van een volwaardige usb-poort.

Wat betreft prijzen is nog niets officieel bekend. Geruchten gaan dat de Samsung Galaxy Tab 10.5 prijs zo’n 560 euro bedraagt, terwijl voor de 8,4 inch-versie waarschijnlijk 450 euro betaald moet worden. Over een week weten we meer!

Update: Galaxy Tab S foto’s

Onderstaande foto’s geven  een indruk van het design van de Galaxy Tab S en de functies van de tablet. Het apparaat wordt slechts 6,6 millimeter dik, 465 gram zwaar en biedt de mogelijkheid om telefoongesprekken te voeren. Uit de doos draait de Tab S op Android 4.4.2 (KitKat) met de Magazine UX-skin van Samsung.

Lees meer

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot Samsung.  Op zoek naar een ander vergelijkbaar toestel? Bekijk dan de  Samsung-toestelpagina!

(Via / Foto’s)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab S 10.5
Samsung Galaxy Tab S 10.5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu