De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Pixel 3a al te koop bij Nederlandse webwinkel

Wouter Nijsen
8 mei 2019, 17:09
2 min leestijd
Google Pixel 3a al te koop bij Nederlandse webwinkel

De Google Pixel 3a en Pixel 3a XL komen officieel niet naar Nederland, maar dat wil niet zeggen dat de telefoons onbereikbaar zijn. De eerste Nederlandse webwinkel, Belsimpel, heeft de smartphones opgenomen in zijn assortiment en zegt ze binnen enkele dagen te kunnen leveren.

Google Pixel 3a in Nederland kopen

De betaalbare Pixel-smartphones worden uitgebracht in landen als de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland, maar Nederland valt helaas buiten de boot. Net als bij voorgaande Pixel-telefoons betekent dit niet dat er helemaal geen manieren zijn om ze in huis te halen. Webwinkel Belsimpel heeft zowel de Pixel 3a als 3a XL in het assortiment opgenomen. Via grijze import wordt het toestel uit andere landen gehaald en hier verkocht.

Google Pixel 3a

Google Pixel 3a prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Google Pixel 3a prijzen. Bekijk alle Google smartphones.

Alle Google smartphones met prijzen
Google Pixel 3a XL

Google Pixel 3a XL prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 354,95

Bekijken

Het is mogelijk om de Pixel 3a en Pixel 3a XL alvast te bestellen. Belsimpel noemt een levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Houd er wel rekening mee dat je een kleine meerprijs betaalt. Een losse Google Pixel 3a kost 479 euro, terwijl de Pixel 3a XL voor 549 euro wordt verkocht. Ter vergelijking: de officiële adviesprijzen van de telefoons zijn respectievelijk 399 en 479 euro.

Bestel de Google Pixel 3a bij Belsimpel
Bestel de Google Pixel 3a XL bij Belsimpel

Meer over de Pixel-telefoons

De Pixel 3a en 3a XL werden tijdens Google I/O 2019 aangekondigd en zijn de eerste goedkope Pixel-telefoons van de zoekgigant. De toestellen hebben dezelfde 12,2 megapixel-camera als de duurdere Pixel 3 en 3 XL en een vergelijkbaar design, maar zijn aanzienlijk goedkoper.

Om die lagere prijs mogelijk te maken, zijn de andere specificaties iets beperkter ten opzichte van het duurdere model. De 3a (XL) wordt bijvoorbeeld aangedreven door een minder krachtige Snapdragon 670-chip, heeft geen draadloos opladen, een plastic behuizing en geen waterdichtheid.

google pixel 3a

Wel aanwezig is een koptelefoonaansluiting en accu die een volle dag mee gaat. Bij de Pixel 3a bedraagt de accucapaciteit 3000 mAh, bij de XL-variant is dat 3700 mAh. Het oled-scherm van de normale versie is 5,6 inch groot (2220 bij 1080 pixels), de XL-variant heeft een 6 inch-oled-display met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Meer weten? In het aankondigingsartikel van de Pixel 3a lees je meer over de betaalbare telefoons.

In onze Google I/O 2019 round-up lees je alles over de aankondigingen die zijn gedaan. De komende weken besteden we natuurlijk veel meer aandacht aan de betaalbare Google-telefoons. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de Android Planet-app om ons te volgen.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 3a
Google Pixel 3a

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu