Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Eindelijk duidelijkheid: HTC One opvolger wordt op 25 maart gepresenteerd

Gijs Ettes
18 februari 2014, 16:03
1 min leestijd
Eindelijk duidelijkheid: HTC One opvolger wordt op 25 maart gepresenteerd
HTC One opvolger

De HTC One opvolger, die vooralsnog bekendstaat onder de werktitel The All New HTC One of , wordt op 25 maart gepresenteerd. Dat heeft HTC laten weten middels een persuitnodiging die vandaag is verzonden. In een tweet geeft de fabrikant aan dat “het beste nog beter gaat worden” en het bericht wordt vergezeld door een afbeelding met de tekst “Save the date 25-03-14”.

Eerder werd gedacht dat de HTC One opvolger tijdens het Mobile World Congress 2014 zou worden onthuld, maar dat blijkt nu dus niet het geval. De keuze van HTC om zijn nieuwste vlaggenschip op een apart evenement te onthullen, is niettemin een logische. Tijdens het MWC wordt immers ook de onthulling van de  Galaxy S5  verwacht. Met een aparte presentatie zal HTC beter in staat zijn om alle schijnwerpers op zich gericht te krijgen.

Lees verder na de advertentie.

De HTC Two is de vermoedelijke opvolger van de HTC One, de fraaie smartphone met aluminium unibody-behuizing die HTC begin 2013 op de markt bracht. Er is nog weinig bekend over de HTC One opvolger, maar naar verwachting krijgt het toestel een Snapdragon 800-processor (2,26GHz) en 3GB aan werkgeheugen.

Verder is de verwachting dat de knoppen van het toestel zich op het scherm bevinden, in plaats van eronder naast het HTC-logo. Ook verschijnt er naar verluidt op een later moment een Mini-variant van het toestel.

Het laatste HTC Two (M8) nieuws op een rijtje

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu