De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC One S en HTC One V aangekondigd

Redactie
26 februari 2012, 22:36
1 min leestijd
HTC One S en HTC One V aangekondigd
HTC One S en HTC One V aangekondigd

Naast de HTC One X heeft HTC ook de One S en de One V aangekondigd. De HTC One S is slechts 7,6 mm dik en heeft een 4.3 inch scherm en een 1.5 GHz dualcore-processor aan boord. De One V heeft een 3.7 inch scherm met een resolutie van 800×480 en is voorzien van een 1 GHz processor. Beide toestellen draaien op Android 4.0 waarbij de One S voorzien is van HTC Sense 4.0 en de One V van HTC Sense 3.6.

Lees verder na de advertentie.

HTC One S

HTC One S

De HTC One S is de dunste smartphone die de Taiwanese fabrikant ooit heeft geproduceerd. Deze maakt gebruik van een aluminium unibody design en is niet dikker dan 7.6 mm. Doordat gebruik is gemaakt van een speciaal productieproces heeft One S een keramische randje waardoor deze telefoon vier keer robuster is dan andere HTC-toestellen.

Het 4.3 inch scherm is Super AMOLED en wordt gemaakt door Samsung. Het toestel heeft een microsim-slot net als de HTC One X. Het interne geheugen van 16 GB is niet uit te breiden door middel van een MicroSD-kaart. De 8 megapixel camera kan 1080p Full HD-video schieten. Beats Audio ontbreekt ook niet. De One S moet half april uitkomen voor een adviesprijs van 549 euro.

HTC One V

HTC One V

De derde smartphone die HTC heeft geïntroduceerd op MWC is de One V. Het toestel heeft een 3.7 inch LCD-scherm met een WVGA-resolutie. Aan boord is een 5 megapixel camera die 720p HD-video kan opnemen. Het 4 GB intern geheugen is uit te breiden met een MicroSD-kaart.

De One V heeft een 1.500 mAh batterij die verwijderd kan worden. GPS, Bluetooth en Wi-Fi ontbreken ook niet. Het toestel heeft een traditioneel simkaartslot. Het toestel moet in april op de markt komen voor een adviesprijs van 329 euro. Beide toestellen krijgen tevens gratis 25 GB online opslag via Dropbox meegeleverd voor een periode van twee jaar.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One S
HTC One S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu