‘HTC Two knoppen bevinden zich op het scherm, niet eronder’

Gijs Ettes
27 januari 2014, 18:02
1 min leestijd
‘HTC Two knoppen bevinden zich op het scherm, niet eronder’
HTC Two knoppen

De The All New HTC One knoppen zullen op het scherm van het HTC-toestel te vinden zijn en niet eronder, zoals het geval bij de HTC One. Dat beweert althans Evan Blass, de bekende blogger die regelmatig informatie over smartphones lekt via Twitter. De opvolger van de HTC One zou daarmee het eerste HTC-toestel kunnen zijn met volledig virtuele knoppen.

Fabrikant Sony heeft met de Xperia Z en Xperia Z1 bewezen dat knoppen op het touchscreen niet ten koste gaan van de gebruikerservaring en mogelijk slaat HTC dezelfde weg in. Over het aankomende vlaggenschip van de fabrikant is helaas nog nauwelijks officiële informatie beschikbaar. Zo wordt nog steeds gespeculeerd over de naam van het toestel; de smartphone heet mogelijk HTC M8, HTC Two of HTC One 2.

Lees verder na de advertentie.

Naast HTC Two knoppen op het scherm krijg het aankomende vlaggenschip naar verwachting een Snapdragon 800-processor (2,26GHz) en 3GB aan werkgeheugen. Door de opening boven de cameralens die te zien is op diverse foto’s lijkt het tevens logisch dat de smartphone is voorzien van een vingerafdrukscanner. Het toestel is mogelijk binnen een aantal maanden verkrijgbaar, maar een precieze datum en adviesprijs zijn nog niet bekend.

Het laatste HTC Two nieuws op een rijtje

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu