Huawei Ascend P7 met saffierglasEen versie van de Huawei Ascend P7 met saffierglas gaat er definitief komen, zo heeft een topman van de fabrikant bevestigd. Yu Chengdong, die de apparatentak van Huawei leidt, deed dat door een afbeelding van het toestel op zijn Weibo-account te plaatsen. Weibo is het populairste sociale netwerk in China, het thuisland van Huawei.

Huawei gaat de Ascend P7 met saffierglas volgende maand in een beperkte oplage uitbrengen in China. Of en wanneer het toestel naar Europa komt, is niet bekend. Op 4 september organiseert de fabrikant in Berlijn een grote internationale persconferentie waar mogelijk meer hierover duidelijk wordt. Naar verwachting wordt de persconferentie ook aangegrepen om nieuwe smartphones in de Ascend- en Mate-reeks te onthullen.

Lees meer over de Ascend P7

De Huawei Ascend P7 is momenteel een van de meest betaalbare high-end smartphones. Het toestel is goed voorzien met een 1,8GHz quadcore-processor (Kirin 910T), een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbare opslagruimte. Ook is er ondersteuning voor 4G aan boord. In onze uitgebreide Ascend P7 review lees je meer over het toestel.

Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je uitgelicht. Je kunt de Ascend P7 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Vanaf 22 euro haal je de P7 gratis in huis.

Het laatste nieuws over Huawei

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.