Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Huawei Ascend P7 al 1 miljoen keer verkocht

Gijs Ettes
24 juni 2014, 11:35
1 min leestijd
Huawei Ascend P7 al 1 miljoen keer verkocht
huawei ascend p7 verkoopcijfers

De Huawei Ascend P7, het nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant, is wereldwijd in een maand ruim 1 miljoen keer over de toonbank gegaan. Daarmee doet de P7 het aanzienlijk beter dan zijn voorganger, die in juni vorig jaar op de markt kwam. Wat Huawei betreft zijn de huidige verkoopcijfers nog maar een begin: de fabrikant is voornemens om in één jaar minstens 10 miljoen exemplaren te verkopen. Ter vergelijking: de Ascend P6 bleef steken op 4 miljoen verkochte telefoons.

Hoewel de Ascend P7 verkoopcijfers indrukwekkend zijn, geldt dat misschien nog wel meer voor LG’s nieuwe vlaggenschip. Naar verluidt gaat het hard met de LG G3 verkoop in thuisland Zuid-Korea. Het toestel zou dagelijks zo’n 25.000 tot 30.000 keer over de toonbank gaan en daarmee drie keer zo goed verkopen als de Galaxy S5. De LG G3 is vanaf begin volgende maand ook in Nederland en België verkrijgbaar.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Huawei Ascend P7

Voor een volledig oordeel over het toestel, met alle voor- en nadelen ervan, verwijzen we je graag naar de Huawei Ascend P7 review. Hieronder vind je de belangrijkste specificaties van de smartphone op een rijtje.

  • Fraai 5 inch-scherm met full-hd resolutie
  • 16GB opslagruimte (uitbreidbaar)
  • 13 megapixel-camera, 8 megapixel-frontcamera
  • Vlotte quadcore-processor
  • 2GB aan werkgeheugen
  • 6,5 millimeter dik

Hieronder vind je de beste Ascend P7 aanbiedingen van dit moment. Voor iets meer dan twee tientjes haal je de smartphone gratis in huis. Wil je los de Huawei Ascend P7 bestellen, klik dan door voor de beste prijzen.

Het laatste nieuws over Huawei

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu