De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

LG G4 livestream: volg de onthulling van het nieuwe toptoestel

Gijs Ettes
28 april 2015, 16:45
2 min leestijd
LG G4 livestream: volg de onthulling van het nieuwe toptoestel

Om 17.00 uur start de persconferentie waarop LG zijn nieuwste vlaggenschip, de LG G4, uit de doeken doet. De onthulling van het toestel is op de voet  te volgen via deze  LG G4 livestream!

Lees verder na de advertentie.

LG G4 Livestream

In tegenstelling tot Samsung en HTC heeft LG tot na het Mobile World Congress gewacht om zijn nieuwe vlaggenschip te presenteren. Een logische stap, aangezien het toestel anders de spotlights had moeten delen met de Samsung Galaxy S6 (Edge) en HTC One M9.

De LG G4 livestream is nu beschikbaar en hieronder te bekijken. Verderop in dit artikel kun je alles lezen over de G4 en wat we tot nu toe weten over dit aankomende toptoestel.

Dit weten we nu al over de LG G4

De LG G4 heeft het herkenbare design met de volumetoetsen en de powerkop aan de achterzijde, en heeft nog steeds een achterklep die je kunt verwijderen om toegang te krijgen tot de 3000 mAh-accu. Nieuw is dat de G4 ditmaal ook met verschillende lederen achterkantjes verkrijgbaar is. Kopers kunnen kiezen tussen een zwarte, bruine, beige, rode, blauwe en gele lederen variant.

LG G4 livestream

Het scherm van de smartphone meet wederom 5,5 inch en heeft een QHD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De schermgrootte en resolutie zijn dus ongewijzigd, maar wel is de kwaliteit van het display verbeterd. Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 808-chip met een hexacore-processor en 3GB DDR3-RAM. Voor de opslag van apps en media is 32GB aan uitbreidbare opslagruimte aanwezig. Foto’s schiet de G4 met een 16 (f/1.8 lens) en 8  megapixel-camera beschikbaar aan respectievelijk de achter- en voorkant.

LG G4 officieel

Het toestel draait vanuit de doos op Android 5.1 Lollipop en is voorzien van LG’s UX 4.0, dat volgens het bedrijf een stuk slimmer en intuïtiever is doordat de gebruikerservaring wordt versimpeld en persoonlijker wordt gemaakt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via de knoppen aan de achterzijde de camera te starten zonder dat het scherm  hiervoor aan hoeft te staan.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G4
LG G4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu