De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Schrijf je nu in voor de Huawei Ascend Mate 7 Marshmallow-bèta

Erwin Vogelaar
19 januari 2016, 21:03
2 min leestijd
Schrijf je nu in voor de Huawei Ascend Mate 7 Marshmallow-bèta

Heb je een Huawei Ascend Mate 7 en kun je niet wachten op Android 6.0 Marshmallow? Schrijf je dan nu in voor de bètatest.

Lees verder na de advertentie.

Mate 7 Marshmallow

De Huawei Ascend Mate7  gaat eindelijk de update naar Android 6.0 Marshmallow krijgen. Voordat het zover is gaat Huawei eerst nog bètatests draaien om de laatste foutjes uit de firmware te verwijderen. Kun je daar niet op wachten? Dan kun je zelf meedoen met de bèta door je nu in te schrijven.

Mate 7 Marshmallow

Er zijn wel wat voorwaarden om aan te voldoen. Zo moet het model van je Ascend Mate 7 een MT7-L09 of een MT7-TL10 zijn. Andere voorwaarden worden door Huawei zelf gecontroleerd. Om mee te doen moet je vóór  22 januari je IMEI-nummer en je huidige firmwareversie mailen naar mate7betatest1@huawei.com. Let wel: de bètatest wordt vanuit Duitsland geïnitieerd, wat betekent dat er officieel geen Nederlandse ondersteuning voor is.

Uit alle inzendingen wordt een aantal gelukkige kandidaten gekozen. Mocht je worden gekozen, dan raadt Huawei je aan eerst een back-up te maken van al je gegevens. Na het installeren van de update moet je namelijk een factory reset doen zodat je een goede indruk krijgt over hoe Marshmallow werkt en of er nog bugs zijn. De bugs kun je vervolgens sturen naar hetzelfde e-mail-adres.

Huawai Ascend Mate 7

De Huawei Ascend Mate 7 werd in 2014 gelanceerd en is de opvolger van de Ascend Mate 2. Het is een flink apparaat, met een 6 inch-scherm (1080p). De Mate 7 heeft een vingerafdrukscanner, een vlotte octacore-processor en een hele aardige accuduur. Meer over deze smartphone kun je lezen in onze review.

Met Marshmallow krijgt het toestel onder andere de energiebesparende stand Doze, losse app-machtingen voor goedkeuring, Google Now on Tap en stapels stabiliteitsverbeteringen en bugfixes.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Bron: Handy-FAQ
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Ascend Mate 7
Huawei Ascend Mate 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu