‘Dit is de Motorola Moto G7-serie, binnenkort te koop vanaf 149 euro’

Thomas Haenen
18 januari 2019, 9:22
2 min leestijd
‘Dit is de Motorola Moto G7-serie, binnenkort te koop vanaf 149 euro’

Gelekte afbeeldingen van de Motorola Moto G7 en drie varianten tonen onder andere een groot scherm met notch. De vier nieuwe smartphones in de reeks worden binnen afzienbare tijd aangekondigd, zo meldt de bron.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Moto G7 adviesprijzen uitgelekt

Uiterlijk eind februari worden de Motorola Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play en Moto G7 Power allemaal aangekondigd, zo claimt MySmartPrice. De site heeft tevens foto’s, specificaties en prijzen van de vier smartphones bemachtigd. Alle vier zijn ze waarschijnlijk vanaf dit voorjaar in Nederland te koop.

Ze krijgen grote, voorkantvullende schermen mee. Op de Moto G7 en G7 Plus zit bovenin het beeld een kleine inkeping met precies genoeg ruimte voor de selfiecamera. Op de goedkopere Moto G7 Power en Play is de notch iets groter, en biedt deze ook ruimte aan een speaker. Onder het beeld zit op alle vier de toestellen nog een smalle zwarte balk met logo. Achterop vind je een uitstulping voor de camera of camera’s, en een vingerafdrukscanner verwerkt in het Motorola-logo.

Moto G7 en G7 Plus: krachtiger voor dezelfde prijs

De Motorola Moto G7 en Moto G7 Plus worden beide waarschijnlijk uitgerust met een Snapdragon 660-chip, 3GB werkgeheugen en dubbele camera. De G7 Plus heeft een iets groter scherm, maar is verder vrijwel identiek. De adviesprijs zijn vergelijkbaar met de Moto G6 en G6 Plus vorig jaar: 249 euro voor de Moto G7, en 299 euro voor de Moto G7 Plus.

Moto G7 Play en G7 Power: grote accu’s, kleine prijs

De Motorola G7 Play wordt een paar tientjes goedkoper dan zijn voorganger, waar wel een stukje krachtiger. Het toestel heeft een Snapdragon 632-chip, een enkele camera achterop, maar wel een vingerafdrukscanner. Volgens de bron betaal je straks 149 euro voor de G7 Play.

Daar tussenin zit tot slot de Moto G7 Power, een nieuwe toevoeging aan de reeks, met een verwachte adviesprijs van 199 euro. De Power draait vooral om de flinke accu: het toestel heeft waarschijnlijk een accucapaciteit van 5000 mAh én ondersteunt snel opladen. Dat is al gauw genoeg om hem twee tot drie dagen zonder opladen te gebruiken. Dit model krijgt een Snapdragon 625-chip mee.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: MySmartPrice
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G7
Motorola Moto G7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu