De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Netflix-tips van oktober: Living With Yourself, El Camino en meer

Erwin Vogelaar
31 oktober 2019, 19:07
3 min leestijd
Netflix-tips van oktober: Living With Yourself, El Camino en meer

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van oktober 2019. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips oktober 2019

Aaron Paul keert deze maand terug in zijn rol als Jesse Pinkman uit Breaking Bad, maar ook Todd uit BoJack Horseman. Deze personages kunnen niet meer van elkaar verschillen, maar de acteur is onlosmakelijk met beide verbonden. En over dubbele rollen gesproken: Netflix is zo’n fan van Paul Rudd, dat ze hem twee rollen in één serie hebben gegeven. Wat ga jij kijken?

1. Living With Yourself

We willen onszelf allemaal verbeteren, maar er niet teveel werk aan hebben. Dus zodra Miles Elliot er achter komt dat er een kliniek bestaat waar je als herboren man uitkomt, hoeft hij geen tweemaal na te denken. En het werkt nog ook.

Hij voelt zich na een bezoekje op alle vlakken beter. Totdat hij zijn oude zelf plots letterlijk tegen het lijf loopt. Nu moet dit onwaarschijnlijke duo met zichzelf zien te leven. Beide versies van Miles worden gespeeld door Paul Rudd, dus dat is dubbel genieten.

Vind Living With Yourself op Netflix

2. El Camino: A Breaking Bad Movie

De finale van hitserie Breaking Bad werd in 2013 uitgezonden, maar deze wereld vroeg om meer verhalen. Zo is er nu niet alleen prequelserie Better Call Saul, maar ook een vervolg in de vorm van de film El Camino: A Breaking Bad Movie.

Met deze film kom je erachter wat er met Jesse Pinkman is gebeurd. El Camino weet de kwaliteit van de originele serie niet te evenaren, maar is voor elke liefhebber van de originele serie toch verplichte kost.

Vind El Camino op Netflix

3. BoJack Horseman

Het laatste seizoen van Bojack Horseman is begonnen, met de eerste helft nu op Netflix. Hierin vinden we BoJack op een plek waar je hem niet snel verwacht: rehab. Daar kijkt hij eens serieus naar zijn alcoholverslaving, maar ook de pijn die hij heeft aangericht bij de mensen om hem heen. Ondertussen valt het moederschap Princess Carolyn zwaar en keert iedereen zich tegen Mister Peanutbutter.

Vind BoJack Horseman op Netflix

4. Toon

Toon is een schuchtere jongen die tijdens een feestje voor het blok wordt gezet en moet gaan zingen. Dat wordt gefilmd en op YouTube gezet. Voor Toon er erg in heeft is hij een superster. De serie werd ooit gemaakt voor KPN, met in de hoofdrol Joep Vermolen die nog geen enkele ervaring met acteren had. Nu is hij plots wereldwijd te zien op Netflix. Dat verhaal is minstens zo bizar als die uit de serie zelf.

Vind Toon op Netflix

5. Avatar: The Last Airbender

Een oude bekende is terug op Netflix. Avatar: The Last Airbender (of Avatar: De Legende van Aang) is één van de beste animatieseries ooit gemaakt en nu weer volledig op de streamingdienst te kijken.

In de serie strijden verschillende naties tegen elkaar met krachten die zijn gebaseerd op de verschillende elementen. Zodra de vuurnatie de rest aanvalt, is het aan de jonge Aang om de vrede terug te brengen. Alleen hij kan namelijk alle elementen beheersen. Tenminste, als hij dat leert.

Vind Avatar: The Last Airbender op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu