Goedkoopste versie OnePlus 2 niet meer verkrijgbaar

Jarno Stinissen
22 januari 2016, 18:21
1 min leestijd
Goedkoopste versie OnePlus 2 niet meer verkrijgbaar

Het is niet meer mogelijk om de goedkoopste versie van de OnePlus 2  te kopen. Volgens OnePlus zou er niet genoeg interesse zijn in de 16GB-versie.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 2 16GB

OnePlus heeft besloten vanaf nu alleen nog maar de duurdere 64GB-versie van de OnePlus 2 te verkopen, zowel in Europa als de Verenigde Staten. De 16GB-versie had een adviesprijs van 339 euro, terwijl de 64GB-versie voor 399 euro over de digitale toonbank gaat. Verder is er geen verschil tussen de twee varianten.

oneplus 2 16gb

OnePlus staat bekend om smartphones met goede specificaties  en  een zachte prijs. De keuze voor een lage  prijs in ruil voor minder opslagruimte, wat tegenwoordig niet zo gek is als je veel in de cloud werkt, is er nu dus niet meer.

Meer over de OnePlus 2

De OnePlus 2 heeft een 5,5 inch-scherm (1920 bij 1080 pixels) en  Snapdragon 810-chip van Qualcomm met 3GB of 4GB werkgeheugen. Daarnaast beschikt  het toestel over een usb-c-poort, vingerafdrukscanner en een flinke 3300 mAh-accu. Het toestel heeft een stevig en zakelijk design en een handig notificatieschuifje. Meer lees je in onze uitgebreide OnePlus 2 review.

Het toestel is sinds augustus 2015 te koop via een speciaal uitnodigingssysteem. Sinds december 2015 is de smartphone echter ook zonder uitnodiging te bestellen. De 16GB-versie zal nog wel verkocht worden in India en andere landen, omdat consumenten daar volgens OnePlus meer interesse hebben in de goedkopere variant.

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: Techradar
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu