De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘OnePlus 7T Pro te zien op persrender, lijkt sprekend op zijn voorganger’

Rens Blom
18 september 2019, 14:59
2 min leestijd
‘OnePlus 7T Pro te zien op persrender, lijkt sprekend op zijn voorganger’

Een vermeende persrender van de OnePlus 7T Pro verraadt dat de smartphone sprekend lijkt op zijn voorganger, de 7 Pro. Wel lijkt het toestel in een nieuwe kleur blauw uit te komen.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 7T Pro-persrender gelekt

De afbeelding is gedeeld door de bekende telecomlekker OnLeaks op Twitter en website iGeeksBlog. Volgens de bronnen gaat het om een officiële persrender van OnePlus.

Wat opvalt is dat de 7T Pro bijna hetzelfde oogt als de 7 Pro van eerder dit jaar. De verschillen zijn subtiel. Zo ziet de laserautofocus niet meer in de driedubbele cameramodule, maar links daarvan. Daarnaast gebruikt het toestel een andere achtergrond en is de achterkant lichter blauw.

OnePlus 7T Pro

OnePlus zou de 7T Pro in de kleur Haze Blue uitbrengen. De 7 Pro is onder andere te koop in Nebula Blue, dat meer donkerblauw en paars is. Het is nog niet duidelijk of de 7T Pro alleen in Haze Blue uitkomt.

Net als zijn voorganger heeft de 7T Pro een nagenoeg voorkantvullend display met gekromde schermranden. De selfiecamera schuift uit de bovenkant van de behuizing. De smartphone heeft vermoedelijk opnieuw een vingerafdrukscanner achter het scherm.

Specificaties van de 7T Pro

Niet alleen het ontwerp zou veel lijken op zijn voorganger. Dit geldt ook voor de specificaties. De OnePlus 7T Pro zou een 6,67 inch-QHD-oled-display hebben met een hoge verssnelheid van 90Hz.

Onder de motorkap zit naar verwachting de nieuwe Snapdragon 855 Plus-processor met minimaal 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. De drievoudige cameraopstelling achterop zou opnieuw normale, groothoek- en zoom-foto’s maken.

Mogelijk heeft het toestel een iets grotere accu en kan hij sneller opladen. OnePlus blijft waarschijnlijk weg bij draadloos laden, een feature die volgens de fabrikant nog niet goed en snel genoeg is. Een deel van de fans denkt daar overigens anders over. De 7T Pro verschijnt met Android 10, dat via een software-update ook naar de OnePlus 7 Pro en oudere telefoons komt.

Meer bekend over de OnePlus 7

OnePlus houdt op 10 oktober een evenement, vermoedelijk om de 7T Pro aan te kondigen. In India vindt op 26 september al een presentatie plaats. Het is onduidelijk of de 7T Pro daar al eerder  wordt onthuld of dat de fabrikant er alleen de 7T uit te doeken doet. Gisteren verspreidde OnePlus officiële afbeeldingen die het ontwerp van de OnePlus 7T prijsgeven.

Tip: blijf op de hoogte van de OnePlus 7T-presentatie door de Android Planet-app te downloaden of je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Lees meer over OnePlus

Bron: iGeeksBlog
Bron afbeelding: igeeksblog
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu