De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 12

Colin Baak
26 maart 2021, 16:58
2 min leestijd
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 12

Een week met weinig updates, maar onder andere OnePlus en LG rolden weer een Android 11-update uit voor enkele van hun smartphones. Uiteraard zagen we ook wee wat beveiligingsupdates de revue passeren.

Lees verder na de advertentie.

Het Android-beveiligingsupdate overzicht van week 12 – 2021

Android Planet praat je dagelijks bij over smartphone-updates. Meestal gaat het dan om toestellen die een versie-update krijgen, bijvoorbeeld als ze worden bijgewerkt naar Android 10 of Android 11. Hiervoor hebben we overigens het Android 10-overzicht en Android 11-overzicht in het leven geroepen. In deze overzichtsartikelen zie je precies of en wanneer jouw telefoon wordt bijgewerkt. Check ook ons grote beveiligingsupdate-overzicht, waarin je ziet tot wanneer jouw toestel updates krijgt.

Maar, beveiligingsupdates zijn minstens zo belangrijk. Deze patches houden narigheid als adwaremalwareransomware en fleeceware buiten de deur. Zulke updates rollen het hele jaar door uit. In dit overzicht stellen we een wekelijks overzicht van de beveiligingsupdates samen. Staat je toestel wel in onderstaande lijst, maar heb je nog niets ontvangen? Geen zorgen. Meestal duurt het een paar dagen tot weken voor alle exemplaren van een toestel zijn bijgewerkt.

Honor

LG

LG Velvet

Motorola

Nokia

OnePlus

Samsung Galaxy A71

Samsung

  • Samsung Galaxy A71 – Android 11 met One UI 3.0-schil
  • Samsung Galaxy S10 Lite – One UI 3.1 met beveiligingsupdate maart 2021
  • Samsung Galaxy Tab S6 – Android 11 met One UI 3.1-schil
  • Samsung Galaxy Tab S6 Lite – Android 11 met One UI 3.1-schil
  • Samsung Galaxy Tab 10.5 – beveiligingsupdate februari 2021

Geen update?

Staat je toestel er niet tussen? Dat kan. Fabrikanten brengen updates het hele jaar door uit, dus misschien zit je toestel er een volgende keer bij. Zelfs als je smartphone in de lijst staat moet je misschien nog even geduld hebben. Doorgaans duurt het enkele dagen tot een week voordat een Android-beveiligingsupdate naar alle toestellen is uitgerold.

Houd Android Planet daarom in de gaten voor het volgende overzicht. Download bijvoorbeeld de gratis app voor je smartphone. Over deze serie gesproken: dit overzicht maken we samen met jou, de lezer. Zie jij je toestel niet terug in het overzicht, maar heb je wel een update ontvangen? Laat het weten in de reacties, en dan voegen wij hem toe.

Hoe Android-updates jouw smartphone vernieuwen en beschermen

Bedankt voor het doorgeven: Bahjat, Stefan, Peter, Ton, Ruud, Bert, Richard & René

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Velvet
LG Velvet

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu