De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Samsung Galaxy A43

Let op: op moment van schrijven is de Samsung Galaxy A43 nog niet officieel aangekondigd. De informatie op deze pagina is dan ook gebaseerd op betrouwbare geruchten en lekken. Na de officiële presentatie werkt Android Planet deze pagina bij met alle informatie, inclusief de prijs- en releasedetails. Wil je echt niets missen? Schrijf je dan in voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief of download onze gratis app.

De Samsung Galaxy A43 wordt een midrange-smartphone die de Galaxy A42 gaat opvolgen. De A43 verschijnt vermoedelijk begin 2022. Op deze pagina houdt Android Planet je op de hoogte van de belangrijkste geruchten rondom dit toestel.

Lees verder na de advertentie.

Specificaties Samsung Galaxy A43

Over het ontwerp van de Galaxy A43 valt nog weinig te zeggen. We verwachten dat de telefoon veel op zijn voorgangers, de Galaxy A42 en Samsung Galaxy A41, gaat lijken. Dat betekent dat we een plastic behuizing met een groot beeldscherm zullen zien. Daarnaast denken we dat het scherm ongeveer dezelfde grootte heeft als zijn voorganger. De resolutie, die bij de Galaxy A42 een beetje tegenviel, is naar verwachting verbeterd. Bronnen melden dat het scherm 2340 bij 1080 pixels zal krijgen. Of de ververssnelheid erop vooruit is gegaan ten opzichte van de voorgangers (60Hz), is nog onduidelijk.

Achterop zijn waarschijnlijk vier camera’s te vinden. Vermoedelijk heeft de hoofdcamera een 64 megapixel-sensor en wordt deze bijgestaan door een macrolens, groothoeklens en een dieptesensor. Aan de voorkant zou een selfiecamera van 32 megapixel aanwezig zijn. We verwachten dat deze telefoon enkel in een 5G-variant op de markt zal verschijnen.

samsung galaxy a42 5g review
Samsung Galaxy A42

Updatebeleid van Samsung

Samsung gaat naar verwachting haar telefoons van 2022 uitbrengen met Android 12. Daarom denken we ook dat de Galaxy A43 deze variant van Android gaat krijgen bij de release. De fabrikant staat bekend om een goed updatebeleid en ondersteunt telefoons meestal drie jaar. Dit zou betekenen dat de A43 kan rekenen op updates tot en met Android 15. Ook bestaat er een grote kans dat de smartphone de komende vier jaar regelmatige beveiligingsupdates krijgt. Met zo’n beleid kun je de A43 dus jarenlang zonder zorgen blijven gebruiken.

Galaxy A43 prijzen en releasedatum

Android Planet denkt dat de Samsung Galaxy A43 in de eerste maanden van 2022 zal worden aangekondigd en ook wordt uitgebracht. De voorganger kwam in het najaar van 2020 op de markt voor een prijs van rond de 300 euro. Als de Galaxy A43 dit jaar voor ongeveer dezelfde prijs verschijnt zal het een van de goedkopere midrange-modellen worden in de Galaxy A series. Naast dit model verwachten we ook de Samsung Galaxy A53 en Galaxy A73.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy A43

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu