Samsung Galaxy M32

De Samsung Galaxy M32 is een middenklasse smartphone met een enorme accu die dagen meegaat. Het toestel heeft prima specificaties en is vooralsnog niet in Nederland te koop. Op deze pagina lees je meer over de Galaxy M32.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy M32 specificaties

De M32 is gemaakt van kunststof en heeft een 6,4 inch-oled-scherm met mooie kleuren. De full-hd-resolutie levert scherp beeld en dankzij de 90Hz-verversingssnelheid oogt het beeld lekker soepel. Het toestel draait op een vlotte MediaTek-processor en heeft 4GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen.

Samsung Galaxy M32

Achterop zijn vier camera’s geplaatst, waaronder een 64 megapixel-hoofdcamera. Voorop tref je een 20 megapixel-selfiecamera aan. De M32 heeft een micro-sd-kaartslot, een vingerafdrukscanner komt met een 15 Watt-oplader. Dat is opvallend omdat de smartphone met maximaal 25 Watt kan opladen. De benodigde snellader zit dus niet in de doos.

Het speerpunt van de smartphone is zijn grote 6000 mAh-accu. Die groter dan de accu’s in andere smartphones en gaat daarom langer mee. Je kan de Galaxy M32 zeker twee dagen gebruiken voordat je de oplader moet pakken.

Vier jaar updates

Samsung Galaxy M32

Samsung levert de Galaxy M32 met Android 11 en legt hier zijn OneUI-schil overheen. De smartphone kan rekenen op twee versie-updates – dus Android 12 en 13 – en vier jaar beveiligingsupdates. Dat is langer dan veel concurrerende smartphones.

Samsung Galaxy M32 kopen

De Samsung Galaxy M32 is in juni 2021 aangekondigd en uitgebracht in India. Het toestel kost daar, omgerekend en zonder btw en andere kosten, minder dan 200 euro. Kopen in Nederland is inmiddels wel mogelijk, maar daar betaal je wel een (flinke) meerprijs voor. Het toestel is te koop via zogenaamde grijze import.

Samsung Galaxy M32 deals

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy M32

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu