Samsung Galaxy Z Flip 4

Let op: op moment van schrijven is de Samsung Galaxy Z Flip 4 nog niet officieel aangekondigd. De informatie op deze pagina is dan ook gebaseerd op betrouwbare geruchten en lekken. Na de officiële presentatie werkt Android Planet deze pagina bij met alle informatie, inclusief de prijs- en releasedetails.

De Galaxy Z Flip 4 is een clamshell-stijl vouwtelefoon van Samsung. Door zijn vouwbare scherm is hij ontzettend handzaam, terwijl je weg een volwaardige smartphone-ervaring krijgt. De smartphone past vanwege zijn vouwbare ontwerp in iedere broekzak of tas.

Lees verder na de advertentie.

Zowel voor de nostalgie- als de futurisme-liefhebbers

De Samsung Galaxy Z Flip 4 wordt de opvolger van de Samsung Galaxy Z Flip 3. Het toestel krijgt naar verluidt grofweg hetzelfde ontwerp. Zo heeft de smartphone waarschijnlijk hetzelfde 6,7 inch-scherm. Ook krijgt het toestel opnieuw een klein schermpje aan de buitenkant, waarmee gebruikers simpele handelingen kunnen uitvoeren als het toestel dichtgevouwen is.

Volgens de geruchten vinden de veranderingen dan ook voornamelijk aan de binnenkant plaats. Zo krijgt de Z Flip 4 volgens geruchten een accu die 10 tot 15 procent groter is dan de batterij van zijn voorganger. Dat is een welkome verandering, aangezien de levensduur van de Z Flip 3 niet bepaald om over naar huis te schrijven is.

Z Flip 3
Samsung Galaxy Z Flip 3

Omdat het een clamshell-smartphone is, hebben de Z Flip-toestellen een nostalgische waarde. Vanwege het opvouwbare scherm zijn ze echter ook juist erg futuristisch. Leuke telefoons voor de trouwe techliefhebber dus..

Sterk updatebeleid

Samsung focust zich de laatste tijd op de software van zijn smartphones. Een welkome verandering, aangezien de fabrikant vroeger niet bekend stond om een goed update-beleid. Recente smartphones als de Galaxy S22 en Galaxy A53 krijgen minstens vijf jaar beveiligingsupdates en vier grote Android-updates. We zijn er zeker van dat ook de Z Flip 4 onder dit beleid valt.

Wanneer wordt de Samsung Galaxy Z Flip 4 aangekondigd?

We weten nog niet wanneer Samsung de Z Flip 4 gaat aankondigen en hoe duur hij zal zijn. De Galaxy Z Flip 3 werd in augustus 2021 aangekondigd, dus de kans is groot dat de Z Flip 4 dit jaar rond dezelfde tijd wordt gelanceerd.

De prijzen zullen naar verwachting ongeveer hetzelfde blijven. De Z Flip 3 had een adviesprijs van 1049 euro. Deze prijs is inmiddels fors gedaald.

Lees hier onze uitgebreide Samsung Galaxy Z Flip 3 review

Samsung Galaxy Z Flip 4 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Z Flip 4 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Z Flip 4

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's