De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Gids: ontdek alle apparaten die op Android lopen

Thomas Haenen
1 min leestijd
Android-ecosysteem

De software van Google draait inmiddels op bijna drie miljard apparaten wereldwijd, en dat zijn echt niet alleen maar smartphones en tablets. Zo zijn er ook mediaspelers, projectors en zelfs koelkasten en auto’s die op Android lopen. Het Android-ecosysteem is breder dan ooit, dus hoog tijd om er eens goed in te duiken.

Benieuwd naar wat de beste Android-tablets van dit moment zijn? Hoe je je eigen Google Home bouwt, of wat je met Android Auto allemaal kunt? Je leest er meer over op Android Planet. Daarnaast lees je meer over Android-apps op Chromebooks, de evolutie van Wear OS en vertellen we je over de bizarste apparaten waar Android op loopt. Met deze artikelen ontdek je meer over wat er met Android allemaal mogelijk is.

Lees alle artikelen uit onze Android-ecosysteem gids

Lees verder na de advertentie.

Regelmatig breiden we dit overzicht uit met nieuwe artikelen, zodat je altijd op de hoogte bent. Heb je nog meer vragen die niet beantwoord worden met deze artikelen? Laat dan van je horen via ons contactformulier, en wellicht nemen we jouw vraag mee in een volgende tip.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu