Eén van de belangrijkste verbeteringen die de LG G4 met zich meebrengt, is de 16 megapixel-camera met een diafragma van f/1.8. In  een nieuwe video laat LG ziet welke mogelijkheden deze allemaal biedt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG G4 fotografie: veel mogelijkheden

De camerasensor van de LG G4 is in staat om meer licht op te vangen, wat resulteert in betere foto’s wanneer de belichting niet optimaal is. Ook kan de camera rgb-waarden analyseren en via infrarood objecten herkennen, waarna de beste witwaarde wordt geselecteerd. Daardoor schiet je zeer levendige foto’s die met name bij close-ups fraai ogen.

LG G4 fotografie

Zoals je in onze LG G4 review leest, presteert de LG G4 camera indrukwekkend met overzichtsfoto’s, waarbij er in  de automatische stand soms wel iets te veel licht wordt opgenomen. Gelukkig  heb je de mogelijkheid om een manuele cameramodus te activeren, zodat je zelf de iso-waarden, witbalans en sluitertijd instelt.

De beste LG G4 aanbiedingen

Vanaf eind mei ligt de LG G4 in de winkels, maar je kunt het toestel nu al reserveren. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de LG G4 met abonnement.

LG G4
8,0
Welke LG G4 wil je?
Wij hebben momenteel geen LG G4 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over de LG G4

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.