De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: LG geeft tips voor fotografie met de LG G4

Gijs Ettes
13 mei 2015, 15:30
1 min leestijd

Eén van de belangrijkste verbeteringen die de LG G4 met zich meebrengt, is de 16 megapixel-camera met een diafragma van f/1.8. In  een nieuwe video laat LG ziet welke mogelijkheden deze allemaal biedt.

Lees verder na de advertentie.

LG G4 fotografie: veel mogelijkheden

De camerasensor van de LG G4 is in staat om meer licht op te vangen, wat resulteert in betere foto’s wanneer de belichting niet optimaal is. Ook kan de camera rgb-waarden analyseren en via infrarood objecten herkennen, waarna de beste witwaarde wordt geselecteerd. Daardoor schiet je zeer levendige foto’s die met name bij close-ups fraai ogen.

LG G4 fotografie

Zoals je in onze LG G4 review leest, presteert de LG G4 camera indrukwekkend met overzichtsfoto’s, waarbij er in  de automatische stand soms wel iets te veel licht wordt opgenomen. Gelukkig  heb je de mogelijkheid om een manuele cameramodus te activeren, zodat je zelf de iso-waarden, witbalans en sluitertijd instelt.

De beste LG G4 aanbiedingen

Vanaf eind mei ligt de LG G4 in de winkels, maar je kunt het toestel nu al reserveren. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de LG G4 met abonnement.

LG G4

LG G4 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG G4 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over de LG G4

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu