Huawei presenteert opvolger Acend Mate-phablet op 4 september

Redactie
18 augustus 2014, 16:22
1 min leestijd
Huawei presenteert opvolger Acend Mate-phablet op 4 september
Acend Mate opvolger

Huawei gaat op 4 september waarschijnlijk de Huawei Ascend Mate 7  introduceren. Het toestel wordt de opvolger van de forse  Ascend Mate 2 en Ascend Mate  die het bedrijf in 2014 en 2013 uitbracht. De Ascend Mate is de succesvolle phablet-lijn van het Chinese Huawei, die beide van een 6,1 inch-scherm zijn voorzien.

De Huawei Ascend Mate opvolger moet opnieuw een 6,1 inch-scherm krijgen en in twee versies komen. Het high-end-model krijgt een resolutie van 2560 bij 1440 pixels en 3GB aan werkgeheugen. Deze QHD-resolutie zou fraai zijn op een dergelijk groot scherm, en dat lijkt Huawei ook te begrijpen.

Lees verder na de advertentie.

Acend Mate opvolger

Het tweede model wordt een midrange-toestel met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, ofwel een full-hd-resolutie. Deze smartphone zou over 2GB aan werkgeheugen beschikken. De toestellen draaien waarschijnlijk op Android 4.4 KitKat, omdat Android L nog in de maak is en pas deze herfst uitkomt. Ook zouden de smartphones zijn voorzien van een Kirin 920-chip van Huawei, die gebruikmaakt van een quadcore-processor. Daarbij is het aannemelijk dat de Ascend Mate opvolger foto’s schiet met een 13 megapixel-camera aan de achterkant en één van 5 megapixels aan de voorkant.

Laatste Huawei-nieuws

Categorie: Fabrikanten
Merk: Huawei

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's