Chromecast-tips week 25: het beste van Spotify, NPO en Videoland

Erwin Vogelaar
22 juni 2018, 19:21
4 min leestijd
Chromecast-tips week 25: het beste van Spotify, NPO en Videoland

Een Chromecast is handig, maar wat kijk of luister je nou eigenlijk? Met onze wekelijkse tips raden we je films, series, podcasts en meer aan om te streamen. In onze Chromecast-tips van week 25 onder andere The Carters, Pinkpop en Patser.

Chromecast-tips week 25: The Carters, Pinkpop en Patser

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker, bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je moet kijken en luisteren. Naast onze maandelijks Netflix-tips hebben we daarom ook wekelijkse Chromecast-tips. Hierin geven we enkele actuele kijk- en luistertips. Zowel bij gratis als betaalde diensten. Check ook de edities van voorgaande weken:


  kooptip  

1. Kijken en luisteren: The Carters – Everything is Love (Spotify)

Als er nieuwe muziek van Beyoncé wordt gepubliceerd, dan staat de wereld even stil. Helemaal als het uit het niets komt, zoals het album Everything is Love van Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z. Allereerst via de waanzinnige clip van de eerste single Apeshit, die volledig is opgenomen in het Louvre en vol symboliek zit. Sowieso de moeite waard om een keer op het grote scherm te kijken.

Daarnaast staat het volledige album inmiddels op Spotify. De negen nummers luister je hier:

Download Spotify in Google Play (gratis)

2. Kijken: Pinkpop

Het festivalseizoen is in volle gang en daar hoort zoals elk jaar ook Pinkpop bij. Op de NPO kun je veel van dit festival volgen via uitzendingen vol optredens. Heb je die gemist? Dan kijk je ze terug op je televisie. Fijn voor op de achtergrond, of om even goed van te genieten.

chromecast-tips week 25

Pinkpop Live kijk je via de NPO-website of de NPO Start-app die je via onderstaande link in de Play Store vindt. Vanuit de app is het makkelijk om de uitzending naar je Chromecast te streamen. Met een NPO Plus-account van 2,95 euro per maand kijk je ook in hd-kwaliteit.

Download NPO Start in Google Play (gratis)

3. Kijken: Red Sparrow (Google Play Films)

Vind je het ook vreemd dat Black Widow nog geen eigen film heeft gekregen? Red Sparrow is eigenlijk wat die film had moeten zijn, maar dan met Jennifer Lawrence die een ballerina speelt. Ze wordt gedwongen om haar lichaam en kunsten in te zetten als moordenaar.

Vind Red Sparrow in de Play Store via deze link. De film kijk je op je Android-toestel via de Google Play Films-app. De film kost 11,99 euro.

Download Google Play Films in Google Play (gratis)

4. Luisteren: Grownups Read Things They Wrote as Kids (podcast)

In deze hilarische podcast lezen volwassenen teksten voor die ze als kinderen hebben geschreven. Vaak komen deze teksten uit persoonlijke dagboeken, maar soms gaat het ook om opdrachten voor school of geschreven liederen. De afleveringen staan helemaal los van elkaar, dus luister zoveel als je leuk vindt.

chromecast-tips week 25

De podcast vind je onder andere in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Pocket Casts in Google Play (2,99 euro)

5. Kijken: Patser (Videoland)

In Patser volg je een groepje jongeren die graag wil leven als maffioso, met flinke wagens, villa’s en vooral een hoop geld en respect. Ali B in de hoofdrol is een opvallende keuze, maar de regisseurs weten waar ze mee bezig zijn. Het is niet voor niets dat ze nu Hollywood gaan veroveren, door te starten met Bad Boys 3 met Will Smith en Martin Lawrence.

Patser kijk je via de app van Videoland. Die app vind je via onderstaande link in de Play Store.

Download Videoland in Google Play (gratis)

Ook tof: Netflix-tips

Maandelijks zetten we ook vijf Netflix-tips voor je op een rijtje, met de beste nieuwe series van de afgelopen maand. Deze zijn uiteraard ook via een Chromecast te bekijken met de Netflix-app. Dit zijn de nieuwste edities:


  sponsored  
Sony Xperia XZ2

Ontdek ultiem entertainment met Sony

Je favoriete programma’s komen tot leven:

 • 5 inch Full HD+ HDR scherm
 • X-Reality for mobile
 • Krachtige stereo speakers
 • Bekijk de Sony Xperia XZ2 Compact

  Heeft dit artikel je geholpen?
  Reageer

  Lezersreacties

  Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

  Menu